Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Magnat mélynyomó ami eredetile...

Magnat mélynyomó ami eredetileg autóba van tervezve, SZOBÁBA lehet használni?

Figyelt kérdés
Jól szól szobában egy magnat mélynyomó?

2014. jún. 1. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:

hát pontos nem lesz

de dübörgésre jó lehet

2014. jún. 1. 15:10
 2/7 Tengor ***** válasza:
Amennyiben akkora a szoba, mint egy átlagos kocsi csomagtartója, akkor teljesen jó lehet. Egyébként meg vicc kategória.
2014. jún. 1. 15:33
 3/7 dirtboy ***** válasza:

ennyiből csak azt lehet megmondani hogy nem valószínű hogy jó lesz.

egy csomó minden számít a végleges hangzásban, annyi hogy magnat mélynyomó meg szoba nem mond kb semmit, csak annyit hogy eredetileg nem oda tervezett nyomót szeretnél használni.

2014. jún. 1. 15:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Magnat Xpress 3000-ről lenne szó

a szoba 12 m2-es

nem a legtisztább hangzásra törekszem, hanem, hogy legyen sok méllyem!

2014. jún. 1. 19:16
 5/7 dirtboy ***** válasza:

nem tudom mennyire lesz sok mélyed tőle,dld 500at már hallotam szobában úgy is hogy egyszerre kettő szólt de jobban rezgette a dolgokat mint amennyi hallható mélyet adott.

szóval sz ar volt

mac audio mpx112 bp viszont elég jól bevált,sokkal jobb mélyhangokat ad és még csak nem is rezonáltat annyira.

2014. jún. 1. 19:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Renegade RXV1200 milyen lenne?
2014. jún. 4. 19:11
 7/7 dirtboy ***** válasza:
vagy 6dB halkabb amúgy nem tudom
2014. jún. 4. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!