Teát öntöttem a laptomomra, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Gyorsan letöröltem, amit tudtam, utána kikapcsoltam a gépet. Fejjel lefelé fordítottam, hogy ha maradt benne folyadék az kifolyjon, de ez nem történt meg. Azért mert nem ment a laptop belsejébe vagy csak nem tud kijönni?2014. szept. 29. 17:51
1/4 anonim válasza:
Ha működik, nem ment bele, ha nem működik, szervizbe kell vinni. Az jó sokba fog kerülni. Legközelebb gondold meg, hogy enni és inni valót mennyire raksz közel a laptophoz. Azért drukkolok, hogy ne kelljen szervizbe vinni.
2/4 anonim válasza:
Ha cukros volt a tea, akkor gáz. Szedd szét a gépet, és hajszárítóval szárítsd ki.
3/4 A kérdező kommentje:
működik és egyelőre nem is ragad
2014. szept. 29. 18:13
4/4 anonim válasza:
Mindenképpen érdemes lenne elvinni szervizbe, mert ebből lehet előbb-utóbb akár jóval nagyobb hiba is. Mindenképp megéri, mert akár az egész gép is tönkremehet. Ismerősöm gépe fél évvel egy ilyen eset után kezdett rakoncátlankodni. Látszólag nem volt probléma vele, de idővel az almalé korrodálta az alaplapot. Ha rögtön szakértő kézbe kerül, akkor megúszta volna a laptop cserét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!