Hogy engedhetek át valamit a routerem tűzfalán?
Figyelt kérdés
A league Of Legends nevű játékkal vannak problémáim, a router tűzfalának teljes kikapcsolásával megoldódnak, de hoszzú távra nem akarom így kikapcsolva hagyni. Olyan opciót pedig, hogy csak egy bizonyos dolgot engedjen át nem találok. A válaszokat előre is köszönöm.2014. szept. 13. 15:51
2/9 A kérdező kommentje:
Már próbáltam ezt de semmi.
2014. szept. 13. 16:11
3/9 anonim válasza:
Ki kell derítened, melyik portokat használja a játék. Valószínű több is van.
Ez után, egy fix IP-t kell a gépednek adnod a hálózaton.
A routerben erre az IP-re kell forwardolnod a portokat.
4/9 P.O.C. válasza:
Ezeket a portokat használja a játék:
TCP: 80, 443, 2099, 5222-5223, 8393-8400
UDP: 5000-5500
Ha mondasz egy pontos router típust, talán még azt is meg tudjuk mondani, hogyan kell beállítani.
5/9 A kérdező kommentje:
2.-nak köszönöm a választ de nem tudom mi az a fix ip.
3.-nak Belkin típusu routerem van. köszönöm az eddigi válaszokat
2014. szept. 13. 19:47
6/9 P.O.C. válasza:
Itt le tudsz tölteni pár magyar kézikönyvet belKÍNhez.
Mindegy melyiket szeded, ezek már egy évtizede nem változtattak a webes felület szerkezetén. Ott minden le lesz írva.
7/9 A kérdező kommentje:
Hát a port forward sikerült de semmi nem változott ugy.an az a probléma. Hősválasztás után hibaüzenet majd kilép.
2014. szept. 13. 22:18
8/9 P.O.C. válasza:
A router beállításaiban rakd akkor DMZ -be, a géped IP címét. Más ötletem nincs.
9/9 A kérdező kommentje:
Oh.. most vettem észre valamit, hogy az 5000-5500 portot nem sikerül mgcsinálni mert az 5000 ott marad az 5500 meg a privát porthoz kerül át. Lehet hogy ez a baj mert ez a game client nek a portja.
2014. szept. 14. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!