Comodo tűzfalnál honnan tudjam mit engedhetek át, amikre jelez?
Figyelt kérdés
> Még az .exe OK, de utána kismillió .dll-re is rákérdez. Na azoknál már csak úgy nyomkodom.
> És van olyan program, ami csak akkor záródik be, ha a Com-nál kiveszem a válasz megjegyzése elől a pipát. Addig újra és újra rákérdez-felugrik ua pl ImgBurn programnál. Ez mi lehet? Köszi!
2014. jún. 8. 19:59
1/6 anonim válasza:
Végezz vírus/malware ellenőrzést, majd tedd át a Comodo tűzfalat tanuló módba, ha a HIPS be van kapcsolva azt is. Használd így a gépet pár napig, zongorázd végig a programjaidat. Ekkor megjegyzi a használt programokat kérdés nélkül is. Végül tedd át biztonságos módba.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Van egy Photoshop3, ami Lite verzió, arra állandóan jelez. Ilyen dll olyan dll... Innen töltöttem le még régen [link]
Most már nem működik. Remélem nem problémás ez a program! Nincs valami elrejtve benne...van erről véleményed?
2014. jún. 10. 21:15
3/6 A kérdező kommentje:
Mi is a HIPS, mert nem tudom? Köszi!
2014. jún. 10. 21:22
4/6 anonim válasza:
Dobj fel egy Zonealarmot, probléma megoldva. Teszteken jobb, érthető a használata, Comodoval ellentétben sose futottam bugra.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
2014. jún. 11. 22:32
6/6 A kérdező kommentje:
Maradtam a Comodónál. Az ajánlott tanuló mód bevált, mindkét résznél be kellet kapcsolni. HIPS... :))
Köszi.
2014. jún. 11. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!