Mit jelent az, hogy a " Hivott fel jelenleg nem kapcsolhato"?
Figyelt kérdés
Felhivtam a T mobil ugyfelszolgalatat, de a holgy olyan sik volt mint az Alfold. A helyzet a kovetkezo. Parom van ulfoldon. Egy ideje az tortenik, hogy hivom es 3 db csorges utan a fennt leirt szoveget mondja az automata. Kozoltem az ugyintezovel is, de o csak annyit tett, hogy megnezte a szam alapjan a telefont. Azt mondta rendben van. De keptelen volt arra valaszolni, hogy mint jelent ez a szoveg. Tudja itt valaki? Hogy mit jelent es mikor fordul elo? A telefonon elviekben van penz, tehat tudnja fogadni a hivast.A holgy szerint kinyomja a telefont. :) Egy hete minden egyes alkalommal amikor hivom, vagy hivja a baratja( mert neki is ez tortenik, ha keresi)akkor egyszerubb lenne kikapcsolnia, es nem zavarna senki. Mindig 3 csorges, aztan a szoveg. Konyorgom, ha van itt valaki, aki nem csak talalgat, hanem pontos elkepzelese van a dologrol, az segitsen!!! 1 hete nem tudom elerni, aggodom erte!! Koszonom!!!2014. júl. 1. 08:54
1/8 anonim válasza:
Roaming be van kapcsolva? (Aktiválva?)
2/8 A kérdező kommentje:
2 hete ment ki, 1 hetig naponta beszeltunk. Akkor be kell legyen.nem?
2014. júl. 1. 08:59
3/8 anonim válasza:
Elvileg azt jelenti, hogy nem elérhető. Vagy kinyomja, vagy nincs térerő, vagy ki van kapcsolva. Fura, hogy csörög azért, de lehet csak a külföldi kapcsolás miatt.
De nincsen semmi egyéb kontaktotok? Email, skype, akármi?
Egyébként az is lehet, hogy egyszerűen csak ellopták a telefonját.
Küldj rá SMS-t is, biztos ami biztos alapon. Illetve, csörgesd meg tiltott számról, hátha úgy felveszi valaki.
4/8 A kérdező kommentje:
Hozza teszem, volt itt az oletek kozott mar: repulo uzemmod, lemerult telefon, fantom csorges, lekapcsolodott a halozatrol, stb.....de igazabol, egyilnek sincs alapja. A holgy szerint a szolgaltatas rendben ven, tehet elerheto (lenne) ha merul, akkor mar reges reg ki kelett volna kapcsolnia. Arra sajnos nem kaptam valaszt, mi van ha lefogyott a penz rola.....;bar akkor gondolom nem is csorogne ki. Nem ertem!! Ha csak hagyja csorogni, mert nem akar beszelni senkivel........;akkor miert nem csorog tovabb? Miert mindig 3 csorges es a szoveg? Erthetetlen, hogy a T mobilos holgyike keptelen valaszolni erre.
2014. júl. 1. 09:07
5/8 A kérdező kommentje:
Irtam mar vagy 30 sms-t; Hivta a noverem, a pasija........a volt katona tarsa es annak felesege......szammal es szam nelkul. Semmi......;egyszeruen elerhetetlen. Sajnos nete nincsen.
2014. júl. 1. 09:08
6/8 A kérdező kommentje:
Meg arra gondoltam, hogy esetleg tenyleg lefogyott a penz rola, es az tenyleg csak valami fantom csorges. Talan, ki sem csorog nala. Csak talalgatok :/
2014. júl. 1. 09:15
7/8 anonim válasza:
Egy tippem van, nincs rajta pénz.
Nem tudod itthonról feltölteni??
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, en is erre gondoltam. Igaz mikor utoljara beszeltunk, akkor meg volt. Holnap megyek es toltok ra. Viszont, furcsa, hogy ha nincs rajta penz, akkor miert csorog ki 3-szor es csak utana jon a szoveg. Szoval, tanacstalan vagyok. Amint toltottem ra, megprobalom ujra. Ha akkor is ez tortenik, akkor passz!! :/
2014. júl. 1. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!