Kicsorog parszor, aztan " a hivott fel jelenleg nem kapcsolhato". Mi ez?
Figyelt kérdés
Paromat hivnam, de nem veszi fel. Kb. haromszor kicsorog a telefon, aztan a fennt emlitett szoveget hallom. Nem ertem, mert ha nincs telefonkozelben akkor tovabb kellene csorognie, amig szet nem kapcsol.........vagy nem?2014. jún. 28. 21:40
1/12 anonim válasza:
a csörgés közben kikapcsolják a telefont
2/12 anonim válasza:
Bekapcsol a hangposta.
Ha hívás közben kinyomná, akkor foglaltat jelezne.
3/12 anonim válasza:
Lehet, hogy a hívott oldalon nincs elég térerő!
4/12 anonim válasza:
az egyik ismerősömnek akkr volt ilyen amikor a nagypapája eltávozott az élők sorábolneki is kicsöngött párszor de nem szólt bele senki
6/12 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, de akkor nem kene a megszokott szovegnek lennie, vagy sipolnia, ahogy a hangposta szokott? Raadasul azt hiszem a hangposta nincs is beallitva neki. En sem ertem, mert ebben a kombinacioban sosem talalkoztam meg a dologgal. .............az elsonek: koszi a valaszod, de nyomja ki, annak valoban nem ez a kovetkezmenye. Ha kinyomjak akkor folyamatosan ismetlodo bugo hangot ad a telefon. Ilyen mar halottam en is tobbszor.
2014. jún. 28. 21:54
7/12 anonim válasza:
Ha az akku le van merülve, akkor szokott ilyen lenni.
8/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam a terero dologra en is, de ha nincsen akkor egyaltalan nem kene kicsorognie. Akkor egybol a szoveg kovetkezne, hiszen nincs halozat......gondolom.......
2014. jún. 28. 21:57
9/12 A kérdező kommentje:
Ez az akkus dolog tunik a leginkabb elkepzelhetonek, akkor viszont elobb-utobb ki kell kapcsolodnia a keszuleknek.
2014. jún. 28. 21:58
10/12 anonim válasza:
A telefon kivan kapcsolva.
Falsh csörgés, vagy szellemcsörgés vagy mi a fene a neve.
Emlékszel az eltűnt repülőgépre? Ott is ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!