Melyik az olcsó, de jó stúdió mikrofon?
Figyelt kérdés
Behringer C-1U mondjuk?2014. máj. 24. 12:01
21/24 anonim válasza:
Nem értelmezem félre.
Te nem vagy képben egyáltalán.
Mivel elég sok felvevőt, stúdiómikrofont láttam már életemben, marhára nem érdekel hogy egy fogalmatlan pisis gémer kocka mit gondol rólam.
22/24 A kérdező kommentje:
21 évesen nem hinném hogy pisis lennék, de higgyél amit akarsz... ;)
2014. máj. 31. 10:58
23/24 A kérdező kommentje:
Jaaa... egyébként most is félreértelmezed hogy mire írtam. ;) :D :D
2014. máj. 31. 11:00
24/24 anonim válasza:
Azért az efféle kérdezőknek csak gratulálni tudok. Azt se tudja leírni értelmesen, hogy mit szeretne, de még le is oltja, aki segíteni próbál + megmagyarázza, hogy ő márpedig leírta... MÉG és MÁR, holott sehol nem volt ilyen az eredeti kérdésben... A többiről már nem is ejtenék szót, fogalomzavar, nyelvhelyességi és fogalmazási problémák, aztán csodálkozik, hogy a segíteni próbáló belekavarodik, hogy mit akar. De annyi gerinc nincs, hogy azt mondja, bocs, egy kicsit zavarosan írtam le, nem, leoltja, aki arra szánja a szabad idejét, hogy neki próbál segíteni, grat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!