Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik az olcsó, de jó stúdió...

Melyik az olcsó, de jó stúdió mikrofon?

Figyelt kérdés
Behringer C-1U mondjuk?

2014. máj. 24. 12:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem értelmezem félre.

Te nem vagy képben egyáltalán.

Mivel elég sok felvevőt, stúdiómikrofont láttam már életemben, marhára nem érdekel hogy egy fogalmatlan pisis gémer kocka mit gondol rólam.

2014. máj. 30. 23:39
 22/24 A kérdező kommentje:
21 évesen nem hinném hogy pisis lennék, de higgyél amit akarsz... ;)
2014. máj. 31. 10:58
 23/24 A kérdező kommentje:
Jaaa... egyébként most is félreértelmezed hogy mire írtam. ;) :D :D
2014. máj. 31. 11:00
 24/24 anonim válasza:
100%
Azért az efféle kérdezőknek csak gratulálni tudok. Azt se tudja leírni értelmesen, hogy mit szeretne, de még le is oltja, aki segíteni próbál + megmagyarázza, hogy ő márpedig leírta... MÉG és MÁR, holott sehol nem volt ilyen az eredeti kérdésben... A többiről már nem is ejtenék szót, fogalomzavar, nyelvhelyességi és fogalmazási problémák, aztán csodálkozik, hogy a segíteni próbáló belekavarodik, hogy mit akar. De annyi gerinc nincs, hogy azt mondja, bocs, egy kicsit zavarosan írtam le, nem, leoltja, aki arra szánja a szabad idejét, hogy neki próbál segíteni, grat!
2015. nov. 3. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!