Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki ebből az...

Rendelt már valaki ebből az áruházból? IT Hungaria webáruház

Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 16:55
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
Úgy látom egy páran összejöttünk akik már megtették a feljelentést... cégvezető lehet hogy egy stróman de azért vastagon benne van Ő is... legjobb tudomásom szerint van némi vaj a füle mögött (és szépen fogalmaztam)...
2014. jún. 3. 12:44
 32/38 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy nekem elküldik-e, hanem hogy egyáltalán valakinek...Én nem reménykedek benne..Nekem már nem hiányzik, vettem máshol azóta, mert a fűvet nem érdekli,hogy a Müller csaló, attól még nő...
2014. jún. 4. 07:17
 33/38 anonim válasza:

Szerintem ez róluk szól...

[link]

2014. jún. 12. 13:44
 34/38 anonim válasza:
Azt miért nem írják,hogy mi a büntetése,előkerítették-e és hogy megtérítik-e kárainkat valahogy?
2014. jún. 13. 06:49
 35/38 anonim válasza:
Ha valakinek van van valamí új híre,ugye megírjátok!
2014. jún. 18. 15:45
 36/38 anonim válasza:

Nekem már küldtek egy határozatot, két hónap alatt arra jutottak, hogy (minő meglepő) nem az az illetékes Rendőrfőkapitányság, ahol a feljelentésem megtettem, hanem az, ahova szállíttatni akartam a rendelt csomagom. Persze ott is azt fogják majd mondani, hogy nem ők az illetékesek, mert többen is tettünk feljelentést, és össze fogják vonni az ügyeket. Lehetőleg ne várjunk erre megint 2 hónapot, hanem ha lehet, legalább 1-2 ember írja le az ügyiratszámát, ami alatt fut a feljelentése, én is leírom az enyémet, és így kérvényezhetjük a mihamarabbi összevonását a nyomozásnak. Az én ügyiratszámom: 00140/3189-2/2014. bü.

Ha még legalább 1-2 ember leírná az ő ügyiratszámát (több adat nem kell), akkor addig basztatom a rendőrséget amíg végre meg nem mozdítják a bürokratikus lottyadt seggüket. És tegyétek ti is ugyanezt.

2014. aug. 4. 21:17
 37/38 anonim válasza:

Engem ma hívtak be a rendőrségre meghallgatásra ebben az ügyben, úgylátszik ismét elővették az ügyet, holott amikor feljelentést tettünk,vártunk egy pár hónapot és azt az értesítést kaptuk,hogy lezárták az ügyet.Mi is egy fűnyíróra utaltunk 9.999.- forintot,amit nem kaptunk meg,még 2014,05.20.-án.

Lehet még is csak lesz az ügyből valami!

2015. márc. 24. 12:30
 38/38 anonim válasza:
Sziasztok! Nem tudom mindenki kapta-e a levelet,ezért írok a rendőrség meghosszabította a nyomozást. Egyszer csak remélem lessz még valami.:( Bár néha az jut eszembe elég jó üzlet ez így nem? már több mint egy év eltelt...... és még semmi.
2015. okt. 21. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!