Rendelt már valaki ebből az áruházból? IT Hungaria webáruház
Szerintem ez róluk szól...
Nekem már küldtek egy határozatot, két hónap alatt arra jutottak, hogy (minő meglepő) nem az az illetékes Rendőrfőkapitányság, ahol a feljelentésem megtettem, hanem az, ahova szállíttatni akartam a rendelt csomagom. Persze ott is azt fogják majd mondani, hogy nem ők az illetékesek, mert többen is tettünk feljelentést, és össze fogják vonni az ügyeket. Lehetőleg ne várjunk erre megint 2 hónapot, hanem ha lehet, legalább 1-2 ember írja le az ügyiratszámát, ami alatt fut a feljelentése, én is leírom az enyémet, és így kérvényezhetjük a mihamarabbi összevonását a nyomozásnak. Az én ügyiratszámom: 00140/3189-2/2014. bü.
Ha még legalább 1-2 ember leírná az ő ügyiratszámát (több adat nem kell), akkor addig basztatom a rendőrséget amíg végre meg nem mozdítják a bürokratikus lottyadt seggüket. És tegyétek ti is ugyanezt.
Engem ma hívtak be a rendőrségre meghallgatásra ebben az ügyben, úgylátszik ismét elővették az ügyet, holott amikor feljelentést tettünk,vártunk egy pár hónapot és azt az értesítést kaptuk,hogy lezárták az ügyet.Mi is egy fűnyíróra utaltunk 9.999.- forintot,amit nem kaptunk meg,még 2014,05.20.-án.
Lehet még is csak lesz az ügyből valami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!