Rendelt már valaki ebből az áruházból? IT Hungaria webáruház
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 16:55
11/38 anonim válasza:
sziasztok! én tegnap megtettem a feljelentést, és kezdeményeztem a számla zárolást, a banknál is segítőkészek voltak.ha valaki szeretné még vissza a pénzét,tegyen szintén feljelentést. írj,ha segítsek.
12/38 anonim válasza:
Én is fűmyíróra, de teljesen mindegy mennyit, a lényeg hogy aki csal, lop, hazudik, és másokat megkárosít(jópár megfogalmazás ráillik a történetre a sikkasztástól, a csalásig, és a jogosulatlan hasznonszerzés is belefér)az igenis bűnhődjön, hogy tanuljon belőle.az biztos hogy nem hagyom rájuk.
13/38 A kérdező kommentje:
Húúúha nem is gondoltam ,hogy ennyien írtok! Hát jó nagy átverés már telefonon sem lehet elérni őket. A Lakcím szerinti rendőrségen kell feljelentést tenni?
2014. máj. 27. 11:31
14/38 anonim válasza:
szia! igen, a helyileg illetékes rendőrkapitányságnál kell a feljelentést megtenni.a bank a budapest bank szekszárdi fiókja. az ügyintéző kérte a számla számom,nevem, utalás időpontja,megjegyzés rovatban feltüntett szöveg
15/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. máj. 27. 12:50
16/38 anonim válasza:
Én is ma vagy holnap megteszem a feljelentést. Müller János cégvezetőt (76 éves) sikerült ma elérnem telefonon... rendeznek mindent ezt ígérte... persze ígérni mindenki tud, de megígértem neki hogy személyesen ő fog sittre menni mert ügyvezetőként felel a cég ügyeiért..
17/38 A kérdező kommentje:
Hogy érted el?
2014. máj. 27. 15:06
18/38 anonim válasza:
Telefonon... de most délután már nem lehet hívni...
Aki már tett feljelentést az legyen szíves megírni hogy melyik kapitányságon tette meg mert így össze tudják kapcsolni az ügyeket. Köszi előre is... Én holnap reggel 9-re megyek a rendőrségre
19/38 anonim válasza:
Nekem nincs kapacitásom rendőrségre menni,lehetetlen a munkahely és a 3 gyerkőc mellett!Megkérdeznétek,hogy így tehetek-e v.mit?Szívesen elküldök mindent,ha ez is segíthetne,vagy netán megtérítenének v.mit!
20/38 anonim válasza:
Tegnap délben én is feljelentettem őket a XIV. kerületi rendőrfőkapitányságon, kíváncsi vagyok, pontosan mekkora összegről van szó, és hogy egyáltalán visszakapjuk-e a pénzünket, mert ez a Müller csak egy stróman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!