Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Rendelt már valaki ebből az...

Rendelt már valaki ebből az áruházból? IT Hungaria webáruház

Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 16:55
1 2 3 4
 21/38 anonim válasza:
Mondták a rendőrségen hogy több feljelentés is van ellene. Összevonják az ügyeket, úgy kezelik. Szerintem túl nagy összeget nem csalhattak el, tekintettel hogy 3-4 napjuk volt rá kábé... Bárki más tud valami egyéb fejleményt?
2014. máj. 28. 12:52
 22/38 anonim válasza:
Aki volt már a rendőrségen feljelentést tenni,írjátokmár meg,hogy kb.mennyi időt vett igénybe?
2014. máj. 28. 17:23
 23/38 anonim válasza:
Ha ki bírod várni a sort, inkább az a hosszabb... 1-másfél órát álltam sorba, mielőtt megtehettem volna a feljelentést, viszont az megvolt 10-15 perc alatt úgy, hogy a lehető legtöbb adatot elmondtam.
2014. máj. 29. 07:54
 24/38 A kérdező kommentje:

Kapott valak imég ilyet ? Ez ma jött : Tisztelt felhasználóink!

Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy akinek még nem került kipostázásra a csomagja, azt nem is tudjuk már teljesíteni.

A vételárat amit elutaltak, az európai és magyar jogszabályok alapján 30 napon belül visszautaljuk mindenki részére.

Sajnos a megnövekedett rendelésmennyiség miatt szerverünk lefagyott, így nem tudtuk nyomonkövetni a megrendeléseket.

Sajnáljuk, hogy ez így történt! Aki nem utalta el a vételárat, annak nem utaljuk vissza. Aki elutalta, annak a törvényben megszabott időn belül visszautaljuk azt.

Üdvözlettel:

101 Auto Kft.

2014. máj. 29. 20:02
 25/38 anonim válasza:
Igen,én is megkaptam ezt az e-mailt,ennek ellenére azért azt hiszem,megteszem holnap a feljelentést!
2014. máj. 29. 20:25
 26/38 anonim válasza:
Én is megkaptam, de a feljelentést hétfőn megteszem ennek ellenére. A cégadatokban valótlan adatok vannak, semmi sem garantálja a visszafizetést, és se mailon, sem telefonon nem lehet őket elérni. Ez így sántít, ráadásul mindenki pénzét használják több mint egy hónapig.Arról nem is beszélve, hogy 9 napba tellt, míg írtak egy ilyen levelet....
2014. máj. 30. 10:32
 27/38 anonim válasza:
Sziasztok. Én múlt héten rendeltem tőlük és én barom utaltam is. Tegnap délben voltam a rendőrségen feljelenteni őket és ahogy titeket engem sem nyugtat ez az emil.Akit kár ért mindenképp jelentse, együtt talán többre megyünk.
2014. máj. 30. 16:45
 28/38 anonim válasza:
Nagy átverés volt.Ténylegesen egy strómam a Müller János.Aki még nem tett feljelentést,tegye meg a lakóhelyhez tartozó rendőrkapitányságon vagy Bonyhád rendőrkapitányságán.A feljelentés megtehető levél formájában is,adatokkal,tényekkel.Összefésülik.
2014. máj. 30. 21:59
 29/38 anonim válasza:
Kíváncsi volnék, egyáltalán valakinek elküldik-e a rendelését..sztem nem.::((
2014. máj. 31. 08:29
 30/38 anonim válasza:
Ne légy ennyire naiv... hogy megküldik-e a rendelésed? Ugyan már! Örülj neki, ha a pénzed visszakapod egyáltalán.
2014. jún. 3. 08:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!