Kindle vagy nook e-book olvasó?
Szia!
Hasonló cipőben voltam...(ott nem nook volt a másik)
Nem bántam meg a kindle4 jószágot.Nincs képernyő-világítás így "hetekig" elvan egy töltéssel.Az érintős talán jobban szennyeződik,a kindle gombos lapozása nagyon jól használható.
Mindkettő nagyon jó, a Nook jobban testreszabható, formátum támogatása jobb, +extrák telepíthetőek rá. A Glowlight hasonló világítást kapott mint a Kindle PW.
Ha most választanék, lehet, hogy ezt választanám. (de lehet, hogy csak kíváncsi vagyok rá, mert Kindle-m már van :))
Az érintő kijelző jó, de ez nem tablet, nekem olvasáshoz nem hiányzik, a lapozógombok is tökéletesek olvasásra.
A Kindle is tökéletes, megbízható készülék.
(hát nem sokat segít a válaszom dönteni, bocsi)
Úgy voltam vele, hogy a kindle 5 jó lesz(media marktban kipróbáltam és tetszett is), de ha kijelölnék kedvenc részeket meg angolul olvasnék könyvet, egyszerűbb lenne a szótárhasználat is az érintőssel.
Most a nookot én is nagyon kipróbálnám, de csak glowlightosat tudnék beszerezni, ami ugye jól jön mert kikapcsolható rajta (nem úgy mint a pw-n) de azt olvastam nagyon érzékeny a képernyője és kis lyukak keletkeznek ami világításkor látszik.
A kindle PW-nak háttérvilágítása is van meg érintőképernyős, jó vélemények vannak róla. Használtan, karcmentes állapotban láttam neten.
És most nagyon nem tudom, milyet kéne vennem.:|
(minden válasznak hasznát veszem:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!