A Kindle 5 ebook olvasó milyen?
*?
Azt olvastam, hogy PDF formátumot nehezen kezel? Ez pontosan mit jelent?
Macerás a nagyítása.
Teljes méretben borzasztó kicsi a betűméret, és nem tudja úgy kicsinyíteni/nagyítani, hogy áttördeli a szöveget, (mint a speciálisan e-book olvasóra szánt formátumoknál) hanem csak mint egy képet. Vagyis folyamatosan görgetni kell jobbra-balra.
Legegyszerübb szerintem, ha a géped regisztrálásakor kapott amazonos e-mail címre leküldöd a pdf-et, tárgyba beírod, hogy convert. Amint wifi-s helyre mész vagy otthon van wifi-d akkor pár percen belül megjön a tökéletesen olvasható ebook.
Itt rákeresel a Kindle témákra és részletesen megtalálod a folyamatát több hozzászólásnál is.
Én nemrég kaptam Kindle 5-öt és nekem bevált, nagyon hasznos eszköz. A PDF formátumot megjeleníti, de a betűk nagyon kicsik, mert a PDF fájl eredetileg A4es papírra van méretezve és nem a Kindle képernyőjéhez, DE. Van egy program, a Calibre- E-book management, amivel mindenféle fájlt lehet konvertálni olyanná, ami jó a Kindle-re (vagy bármilyen e-bookra).
A Kindle 5-re én a MOBI fájlt ajánlom, azt nagyon jól jeleníti meg :)
#4, köszi a tippet, működik :)
Így lett egy megjeleníthetetlen pdf-ből tökéletesen olvasható és változtatható betűméretű mobi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!