Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A Kindle 5 ebook olvasó milyen?

A Kindle 5 ebook olvasó milyen?

Figyelt kérdés
PDF formátumú könyvet gépről nagyon egyszerű rátölteni:

2013. júl. 7. 15:31
 1/7 A kérdező kommentje:

*?

Azt olvastam, hogy PDF formátumot nehezen kezel? Ez pontosan mit jelent?

2013. júl. 7. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Macerás a nagyítása.

Teljes méretben borzasztó kicsi a betűméret, és nem tudja úgy kicsinyíteni/nagyítani, hogy áttördeli a szöveget, (mint a speciálisan e-book olvasóra szánt formátumoknál) hanem csak mint egy képet. Vagyis folyamatosan görgetni kell jobbra-balra.

2013. júl. 7. 16:22
 3/7 A kérdező kommentje:
De utálok úgy olvasni. És könnyű a PDF formátumot átkonvertálni?
2013. júl. 7. 18:01
 4/7 anonim válasza:

Legegyszerübb szerintem, ha a géped regisztrálásakor kapott amazonos e-mail címre leküldöd a pdf-et, tárgyba beírod, hogy convert. Amint wifi-s helyre mész vagy otthon van wifi-d akkor pár percen belül megjön a tökéletesen olvasható ebook.

Itt rákeresel a Kindle témákra és részletesen megtalálod a folyamatát több hozzászólásnál is.

2013. júl. 8. 14:14
 5/7 anonim válasza:

Én nemrég kaptam Kindle 5-öt és nekem bevált, nagyon hasznos eszköz. A PDF formátumot megjeleníti, de a betűk nagyon kicsik, mert a PDF fájl eredetileg A4es papírra van méretezve és nem a Kindle képernyőjéhez, DE. Van egy program, a Calibre- E-book management, amivel mindenféle fájlt lehet konvertálni olyanná, ami jó a Kindle-re (vagy bármilyen e-bookra).

A Kindle 5-re én a MOBI fájlt ajánlom, azt nagyon jól jeleníti meg :)

2013. júl. 8. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:

#4, köszi a tippet, működik :)

Így lett egy megjeleníthetetlen pdf-ből tökéletesen olvasható és változtatható betűméretű mobi.

2013. júl. 8. 22:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerintem beruházok egyre.:)
2013. júl. 14. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!