Megfelel egyfázisra is ,ha már ez van a fiókban.Egy érintkező szabadon marad legfeljebb.De a gyakorlatban a 3 sarú megszakítót egyfázisra úgy kell bekötni,hogy2 érintkezője sorba van kötve.Tehát az R fázis kimenetét vissza kell kötni az S fázis bemenő kapcsára.
A T fázis bemeneti helyére a N vezeték kerül.
Már több kérdést feltettél ugyanebben a fűrészgép témában.Legutóbb kaptál olyan választ is ,talán célszerű lenne egy kóbor villanyszerelőt a kocsmából kihívni.
Még egy utolsó ötletem van.Látsz a motorindító bal alsó harmadában egy "teszt" feliratú működtető nyelvet.Bekapcsolt állapotban csavarhúzó élével próbáld meg eltolni ! A kikapcsolásnak meg kell történni. Hátha tényleg hibás a cuccod.Normál körülmények között sem árt a tesztgombot néha kipróbálni ilyen készülékeken.
Járt nálam villanyszerelő. Ő se tudott mit mondani.
Egyébként a motorvédő bekötését is mindenhol másképp írják.
Mértem áramfelvételt ilyen mezei költségmérő kütyüvel.
Amikor fűrészelek se megy fel az érték 6A 6,5A közt mozog. Próbáltam fával megfolytani a motort akkor ment fel 14Aig mikor csak búggott a motor, de ugye ez csak pár másodperc amennyiben ennyit is észre kéne venni a kapcsolónak akkor tényleg gond van. Viszont ezt az értéket a mérő se jegyezte meg. A max érték 6,5A.
Amúgy igen a vill. szerelő is a teszt gombot próbálta, működik a kapcsoló.
Nem hogy vennél egy 10A-es B-s kismegszakítót.
Ha az indítási áramfelvételed engedi, szerintem inkább azzal próbálkozz.
Már az áramfelvétel témára is adtam neked választ.
A te motorvédőd minimum értéke 9 A akkor 6-6,5 A áramfelvételnél nem kell várni ,hogy leoldjon A teljes tengely rögzítésnél le fog oldani ,de nem néhány másodperc alatt ,de akkor már az indinán jelet is leadja.
venni kell egy mérettel kisebb motorvédőt.
Igen az ilyen motorindító más gyártóknál is 12-16 eFt-ba kerül.
Sértetlen állapotban,számlájával minden normális kereskedő kicseréli.Kis forgalmú,sarki bolt nem biztos,mert nem tudja eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!