2007-es ford focus sedanon van motorvédő alsó burkolat (pajzs)? Ha szalonban vásároltam.
Figyelt kérdés
Van egy 2007 es ford focus sedanom,voltam vele a szerelőnél,és ö mondta hogy hiányzik rola a motorvédő alsó burkolat. Elhagyni nem hagyhattam el ahhoz túl nagy. Arra meg nem emlékszem hogy amikor vettem zsir új volt,volt e rajta2014. márc. 30. 18:57
1/3 anonim válasza:
Ha jól tudom a legtöbb márkánál az alsó motorvédő burkolat nem szériafelszereltség, hanem inkább extra. De lehet, hogy tévedek.
2/3 anonim válasza:
Alapból van a Focusokon, az én 2005-ösömön is. A motor alatt van egy nagy "pajzs" (bár sokat nem védene, mert műanyag), előtte - a "pajzs" és a koptató között - pedig egy légterelő műanyag, az szokott mindegyikről hiányozni, mert törik mint a porcelán.
Az az alsó, motor alatt lévő burkolat egyrészt túl nagy ahhoz, hogy simán el tudd hagyni. Másrészt ha letörik, akkor a csavarok alatt szoktak maradni belőle darabok. Ahhoz hogy simán leessen túl sok csavar tartja.
3/3 anonim válasza:
Konkrétan amúgy sok baj nem lesz belőle, ha nincs rajt, felesleges rákölteni, ha csak nem akarod terepjárónak használni a kocsit, akkor esélytelen, hogy bárminek baja legyen alul lemez nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!