Óra hátlap visszatevése? Sír a gyerek miatta.
Figyelt kérdés
Elemet cseréltünk a karórájában, de a hátlapot sehogysem sikerül visszatenni. Ha jól gondolom, akkor ez sima pattintós változat. A gumigarnitúra benne van, a hely is stimmel, de sehogysem akar visszapattanni! Van valami taktika erre vagy hogy lehet visszatenni? Az erő már nem hat...2014. ápr. 17. 09:04
1/4 anonim válasza:
Egyszer én is így jártam elvittem óráshoz és ingyen megcsinálta abban a percben.
2/4 anonim válasza:
A pattintós hátlap belső peremén szokott lenni egy bemetszés, ami a korona tengelye miatt van kivágva. (a koronával állítod a mutatókat.) Ezt a kivágást kell a tengely fölé illeszteni először, és utána rápattintani.
Tegyél fel képet róla és többet tudok mondani.
3/4 A kérdező kommentje:
Az a helyén van, mint mondtam. A bemélyedés a kis csavarós-dolog fölött van. Így próbáltam az elejétől, de nem megy :(
2014. ápr. 17. 09:25
4/4 anonim válasza:
Némelyiket szopatós visszarakni, küzdjetek tovább. Egy darab deszkával is lehet nyomni a hátlapot, csak figyelj, hogy elöl ne nyomd be be az üveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!