Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Gépészmérnök hallgató egyetemi...

Gépészmérnök hallgató egyetemisták milyen típusú laptopot használnak?

Figyelt kérdés
Gépészmérnök hallgató egyetemisták milyen laptopot használnak, ami képes futtatni a használandó programokat, és elég erős, hogy akadás mentesen használni lehessen ezen a téren.
2014. ápr. 9. 20:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Építőmérnöknek tanulok. Egy HP-m van. 4 GB-os, i5-ös, semmi extra. Nem egy erőmű, de tökéletesen elég arra, amire az egyetem alatt használnom kellett.

Az AutoCad 2013-as sima verzióját és a Civil 3D-t is használom rendszeresen, terepmodellekkel, vagy nagyállományú raszterképekkel. Egyszerre 2-3 fájl is meg van nyitva általában, plusz egy gagyi hidraulikai modellező program, több excel és word fájl. Közben meg itt netezgetek mellette lazán.

Én nem mondom, a szakértők szemének biztos feltűnne, hogy akad, vagy gondolkodik, de nekem laikusként abszolút tökéletesen megfelel és nem látom rajta, hogy erőlködne.

Én nagyon megvagyok vele elégedve és bár nem tudom a gépészeknek mennyivel kell nagyobb rendszer szükséglet (szerintem semmivel), nem hiszem el, hogy nekik ne lenne ez, vagy akár gyengébb gép is elég.

Első körben tök fölösleges egy erőműre beruházni. Az a fontos, hogy egy korrekt és megbízható gépet válassz a pénzedért! Aztán majd ha ebben a szakmában helyezkedsz el és úgylátod nem elég, akkor adott lesz a lehetőség, hogy megvegyél egy komolyabbat. Addig tök fölösleges!

2014. ápr. 12. 21:43
 12/13 anonim ***** válasza:
MacBook Pro 13"
2014. ápr. 17. 17:59
 13/13 Attila__1_1' válasza:
nekem win10, i5-ös laptopom van, 4210u proci, 4GB ram, és 820m videókártya....kell a jó beállítás is (2 hétig ügyeskedtem, hogy lenne a legjobb...videókártya beállítása rengeteget számít), akadásmentesen megy a "legdurvább" 3D-s tervezés is.
2016. márc. 9. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!