Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tom aktiválni a win...

Hogyan tom aktiválni a win 7emet? Az aktivátort vagy 4szer lefuttattam, de még mindig visszaszámol. A Windows Activator LE v8.1-gyel csináltam. Hogyan futtassam le, vagy hogyan csináljam? Mit kell látnom? Valaki el tudja magyarázni részletesen?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 20:34
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:

Utolsó előtti vagyok. (23:59)

Tegyük fel hogy 300 ember 300.000 Ft-havi fizetésért 3 év alatt fejlesztette ki a szoftvert. 3,24 milliárd forint. Még adózni is kell, meg van takarító nő is..., legyen 6 Milliárd forint csak a Szoftver kifejlesztése.

Egy ilyen cégnek, mint a Microsoft, az éves költségvetése több, de legyen egyenlő a Magyar állam évi költségvetésével.(volt rá példa hogy Bill Gates egy nap a tőzsdén annyit vesztett, mint a Magyar évi költségvetés fele, persze nem lett Sad End, mert később többszörösét vissza nyerte). 6 Milliárd forint az semmi, ha azt nézzük hogy az Állami költségvetési hiány az 19.000 milliárd forint, de ha csak azt nézzük, hogy az egészségügyre évente 400 Milliárdot költenek, az semmi a Microsoft 3 évi 6 Milliárdos kiadásához.A 120 Millió Ft-ot meg észre se veszik. Ahhoz hogy alapíts egy Bankot ahhoz kell MIN 4 Milliárd forint. Ezekhez képest a 6 Milliárdos befektetés igazán semmi. 5000 Ft-ot megér a windows7.

De ha valaki úgy gondolja, hogy erkölcsösebb megvenni egy Szoftvert 25.000-ért az vegye meg. Na de vazze, inkább töltse le ingyen és 10.000 meg adjon jótékonyságra, leukémiás, vagy éhező gyerekeknek.

2010. jan. 10. 11:02
 32/38 anonim ***** válasza:
Ha mindenki aki öntörvényűleg dönti el hogy kinek adja oda a pénzét és miért érdemes kiadnia egyáltalán, az adakozna, akkor egy kicsit jobb világban élnénk, de a legtöbb aki letölti büdösgyökér módjára a számítógép technikai felszereltségén kezd el parádézni és inkább arra költ hogy nőjön az epenis. Én havi 130-at keresek, keményen megdolgozok érte, jogtiszta szoftvereim vannak és még néha a közeli gyermekkórházba is elmegyek játékokat vinni ha van rá egy kis pénzem. Nekem sikerül. Másnak miért nem?
2010. jan. 10. 11:34
 33/38 anonim ***** válasza:
ne foglakoz ezel itt a lodert rendszer gazda ként indicsad el
2010. ápr. 19. 20:03
 34/38 anonim ***** válasza:

"ne foglakoz ezel itt a lodert rendszer gazda ként indicsad el"

Ezt most akkor magyar nyelven is írd le.

2010. ápr. 19. 21:28
 35/38 A kérdező kommentje:
köszönöm, már sikerült megoldanom RÉG!:D csak megfeledtkeztem a kérdésről;) köszönöm az eddigi ÉRTELMES válaszokat, amik A KÉRDÉSRE VÁLASZOLTAK és nem OFF-oltak
2010. ápr. 20. 17:29
 36/38 anonim válasza:
Istenem ezt a sok faszt aki azzal jön hogy"hűha neked nem eredeti a winfosod,loptad,vedd meg eredetiben és akkor nem lesznek aktiválási gondjaid."Nem akarom védeni a kérdezőt de közűletek kinek van még a winfoson kivűl eredeti szoftverje?Mindenki fizetett a cd iró a konvertáló a photoshop és egyéb programokért?????Hmm?Senki se torrentezik,senki se tőltött még le egy db zeneszámot se?Se egy jó filmet?Mindent boldban vesztek????.....Akkor elég negy marhák vagytok!!!!
2011. márc. 25. 17:57
 37/38 anonim válasza:
Vannak ám érdekes válaszok.. Hogy miért lopja és miért aktivátorral töri fel a windows-t? Vannak olyanok, akiknek az első számítógépüket nem apuci meg anyuci dobta össze, amikor kinyögte az első szót, hogy "számítógép"! Szegény pára vegye meg azt a programot, amivel tudja használni az évekig összespórolt pénzből vett számítógépet. Hogy lopás-e? Na akkor kezdjük ott, hogy ha már a külföldiek "államadósság" címen viszik ki tonna számra a pénzt az országból, amit az állampolgár fizet adóként...hadd lehessen már azt a kiskaput megkeresni, ahol legalább ezzel ne kelljen foglalkozni. Ha már minden korrupt és minden fejesünk lopja a pénzt, akkor legalább mi ne köpjünk már egymás szemébe!!!
2012. ápr. 9. 13:49
 38/38 anonim ***** válasza:
Újraindítottad?
2012. szept. 13. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!