Hogyan tom aktiválni a win 7emet? Az aktivátort vagy 4szer lefuttattam, de még mindig visszaszámol. A Windows Activator LE v8.1-gyel csináltam. Hogyan futtassam le, vagy hogyan csináljam? Mit kell látnom? Valaki el tudja magyarázni részletesen?
Utolsó előtti vagyok. (23:59)
Tegyük fel hogy 300 ember 300.000 Ft-havi fizetésért 3 év alatt fejlesztette ki a szoftvert. 3,24 milliárd forint. Még adózni is kell, meg van takarító nő is..., legyen 6 Milliárd forint csak a Szoftver kifejlesztése.
Egy ilyen cégnek, mint a Microsoft, az éves költségvetése több, de legyen egyenlő a Magyar állam évi költségvetésével.(volt rá példa hogy Bill Gates egy nap a tőzsdén annyit vesztett, mint a Magyar évi költségvetés fele, persze nem lett Sad End, mert később többszörösét vissza nyerte). 6 Milliárd forint az semmi, ha azt nézzük hogy az Állami költségvetési hiány az 19.000 milliárd forint, de ha csak azt nézzük, hogy az egészségügyre évente 400 Milliárdot költenek, az semmi a Microsoft 3 évi 6 Milliárdos kiadásához.A 120 Millió Ft-ot meg észre se veszik. Ahhoz hogy alapíts egy Bankot ahhoz kell MIN 4 Milliárd forint. Ezekhez képest a 6 Milliárdos befektetés igazán semmi. 5000 Ft-ot megér a windows7.
De ha valaki úgy gondolja, hogy erkölcsösebb megvenni egy Szoftvert 25.000-ért az vegye meg. Na de vazze, inkább töltse le ingyen és 10.000 meg adjon jótékonyságra, leukémiás, vagy éhező gyerekeknek.
"ne foglakoz ezel itt a lodert rendszer gazda ként indicsad el"
Ezt most akkor magyar nyelven is írd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!