Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tom aktiválni a win...

Hogyan tom aktiválni a win 7emet? Az aktivátort vagy 4szer lefuttattam, de még mindig visszaszámol. A Windows Activator LE v8.1-gyel csináltam. Hogyan futtassam le, vagy hogyan csináljam? Mit kell látnom? Valaki el tudja magyarázni részletesen?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 20:34
1 2 3 4
 11/38 anonim válasza:

Ez a típus tuti működik rád bízom honnan szeded le.

[link]

2009. dec. 20. 18:38
 12/38 anonim ***** válasza:

"Az embereknek olyan természetes lett, hogy ha valami elérhető akkor azt el is lehet lopni."

Szerinted ha mindenki milliomos lenne, akkor is "lopnák".

Azért raktam idézőjelbe, mert aki szerint ez lopás, azzal már súlyos baj van.

Nem azt mondom, hogy mindenki töltse le, mert az de jó, de arról sem beszélem le őket, hogy megvegyék az eredetit.

Ne próbáljuk már másra ráerőszakolni azt, ami nekünk jó, mert az emberek változóak, minden téren, így mindenki beszéljen a saját nevébe.

Néha tényleg rossz, hogy már semmit se vesz meg senki (gondolok itt inkább a játékokra, programokra, abba nem halnék bele, ha nem pénz hiánya miatt nem énekelne az sp meg az ilyen kis sztárocskák), mert a fejlesztők annyira csődbe mennek, hogy egy nagyon jó programot nem gyártanak tovább.

2009. dec. 20. 21:39
 13/38 anonim ***** válasza:
40%
Itt nem az a kérdés hogy mi lenne HA mindenki milliomos lenne. Én sem vagyok milliomos. Manapság a középosztály elhiszi magáról hogy neki is minden alapvetően jár, nem kell érte megdolgozni, izzadni a nehezen elérhető dolgokért. Semmit nem tisztel, hiszen letölti és ott van. Nincsenek valódi értékek, amiket becsben tart, kiteszi a polcra, büszke rá hogy megdolgozott érte. Ingyen van minden, el lehet lopni. Sőt még megmagyarázza azt is magának hogy ez nem lopás, mert "közvetlen anyagi kárt nem okoz vele". Számára könnyebb módon kezdi a dolgokat felfogni és igyekszik olyan értékrendet kialakítani ami számára a legelőnyösebb, mindegy hogy az mennyire követi a normákat. Úgy kezd viselkedni mint az aki ezt lazán megengedheti magának. Mert ha a gazdagnak van, nekem miért ne lehetne? Nem igaz? Nem baj ha nem kell nagyon, ha nem kell feltétlenül, akkor is kell, kell, kell. De nem pénzért, ó dehogy. Hiszen másnak is van, más is elveszi, más sem fizet érte, én miért?
2009. dec. 20. 22:34
 14/38 anonim ***** válasza:

Az is hülye, aki úgy dolgozik, hogy másnak is van, nekem miért ne, de az is, aki szerint ezt lopásnak lehet nevezni.

De ne ezen vitatkozzunk, nem lehet meggyőzni se a letöltőt, se a letöltés ellenzőt.

De az már felháborító, hogy lassan többet kell börtönben rohadnia egy letöltött zenéért az embernek, mint többszörös gyilkolásnál.

2009. dec. 20. 22:56
 15/38 anonim ***** válasza:
56%

ITT EGY NORMÁLIS VÁLASZ:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7Loader, ezzel tudod aktiválni, ha csak 30 napra aktiválja akk még nincs kész a vidikártyádhoz az érvényesítő, ezért 2-3 naponta próbálkozz

a többi válaszoló meg: nincs mindenkinek pénze megvenni 50 ezerért egy nyanvat op rendszert, ameddig a torrent legális egy szót sem szólhattok.

AMIT MEGSZEREZHETSZ INGYEN AZÉRT NE FIZESS!!!!

2009. dec. 20. 22:59
 16/38 anonim ***** válasza:

Előző:

Én is torrentezek orrba szájba, de ne csodálkozz ha valaki nem ért egyet veled, mert aki ilyen hülyén beszél, és caps lock-kal írkál, azt nem lehet komolyan venni.

Ja, és a torrent illegális.

És már normális válasz is volt, mert már pár válasszal ezelőtt írtam a 7loader-t, és még használati utasítást is adtam.

2009. dec. 20. 23:03
 17/38 anonim ***** válasza:
0%

"AMIT MEGSZEREZHETSZ INGYEN AZÉRT NE FIZESS!!!!"

Akár csak a cigányoknál nem? ;)

2009. dec. 20. 23:42
 18/38 anonim ***** válasza:
0%

Mi az hogy nem lopás?????? Nézzél már utána kicsit mi ellőt hülyeséget beszélsz????? Azért a programét sok száz progrmaozó nagyon sokat komolyan dolgozot, probáljuk má ki hogy te a munka helyeden dolgozol majd közli a fönököd hogy most nincs fizetés met te ingyen is megcsináldo lehet hgoy kicsit durvi lennél ... -.- -.- Imádom az ilyen primitiv ostoba hozzállást ezért tart itt az ország ahol! ... Ja és ha már itt tartunk ha arra van pénzed hogy 100-200 e ért vegyél egy gépet akkor legyen már pénzed os-re meg irodai csomagra. Ha meg nicns akkor használj opensource-t .... -.- De számoljunk már egy kicsit, egy win 7 hom pre OEM kb. 20K ft egy office 2007 home & student 16K ft ez utobbi ráadásul még nem is oem kiadás... Szal kb. max 40e ből van legállis os, és office ... ami sztem nem egy jelentős összeg egy gép árra mellet ha meg ere nincs pénz akkor a 20 os mellé tessék használni open office org ot az ingyen is van magyar is jó is. -.- Ha még a 20et is sajnálod akkor meg teszem azt ubuntut vagy más linux disztribuciot ... márr linuxban is van user friendly.... ja hogy akko még mellé a játék programot is letöltjük mert az úgy király tudod azt sajnálom hogy ilyenek helyet mint te engem baszogat a bsa mint cég... pedig milyen megérdemelt bünti lenne fogni és minden egyes ilyen köcsögnek az ip címét átadni nekik és anyádék gatyáját is vigyik él ... és akkor meg gondolod hogy legközelebb mikor kell neked lopot szotfver KÖCSÖG

üdv

2009. dec. 21. 19:32
 19/38 anonim ***** válasza:

Előző:

Ha te tényleg azt hiszed, hogy lopás, akkor ez van, nem fogod meggondolni magad, nem is próbállak meggyőzni.

Ha ilyen felfogásod, menj el jogvédőnek, és akkor még pénzt is kapsz, hogy itt fárasztod az embereket.

Asva.info-n néha-néha írnak pár elgondolkoztató dolgot, ajánlom figyelmedbe, de nem hiszem, hogy ez segít rajtad.

Tartsd meg magadnak a mondandódat, senkit sem érdekel, nem az a lopás, hogy letöltöm, hiába dolgozott vele valaki(k), hanem az, amikor a cigány viszi a fémet és le sem szarják, mert egy cigány, kit érdekel, hogy leszúrt már 2 falunyi embert.

2009. dec. 21. 20:52
 20/38 anonim ***** válasza:
Figyi, a kiadó pénzért árulja a szoftvert. Ki a franc vagy te hogy eldöntsd, az neked ingyen jár? Mi jogon állapítod meg egy szoftverről hogy azt eladni hogyan helyes vagy hogyan nem? A tiéd? Közöd van hozzá? Tettél valamit azért hogy elkészüljön? Nem. Ami nem az enyém, azt nem veszem el úgy ahogyan a tulajdonos nem akarja. Nekem ezt tanították még itthon. Aztán mindenkinek meg lehet a saját szép tiszta erkölcsi magyarázata a lopásra.
2009. dec. 21. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!