Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tom aktiválni a win...

Hogyan tom aktiválni a win 7emet? Az aktivátort vagy 4szer lefuttattam, de még mindig visszaszámol. A Windows Activator LE v8.1-gyel csináltam. Hogyan futtassam le, vagy hogyan csináljam? Mit kell látnom? Valaki el tudja magyarázni részletesen?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 20:34
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
49%

Jól van ba**meg, akkor lopás, és én loptam az országtól 999 milliárd forintot.

Az, hogy elviszik az atm-et az meg akkor segély vagy mi?

Kéne egy modern Hitler aki az ilyen embereket irtaná, ezt már nem lehet elviselni.

2009. dec. 22. 00:04
 22/38 anonim ***** válasza:

Akit jogvédőnek küldtek az vagyok én :)

Gyerek te egy zseni vagy! Mi ez a kettős mérce? ... Természetesen a cigány is. ássa el magát 150 méter mélyen és huzza magár a földet. DE te is mert hogy egy úgyan úgy lopás a szoftver úgyan olyan termék mint egy kabát, de ha te egy kabátot lopsz el akkor az nem normális úgye? Tudod itt max a nehézsségen van a hangsúly hogy menyire nehéz elopni és menyire lehet utolérni! Mert hogy egy szoftvert könnyű lopni és nehéz utolérni aki tette.

Tehát ami továbbra sem nem értek hogy ha van pénz 100-150 e meg még többért pc-t venni akkor miért nincs pénz 20-40 e ft ért szoftvert? Ja hogy ha a hdd, cpu-k satöbbik is csak úgy killennék rakva az asztalra hogy vagy fizetsz érte vagy nem akkor biztos azért se fizetnél. Akkor visszont egy ugyan olyan c*gány paraszt vagy te is mint akiket szidsz és hogy ha Adolf bácsi vissza térne téged úgyan úgy vinne a 3,14csába szaunnázni ...

/*

Akinek nem menne eseteleg a 3,14 = pí-vel!

*/

üdv.

ps.: Am meg a jogvédőkről annyit hogy azok is hálljanak sünnel. Mert mindent csináln a szoftver rendrőség csak nem a fejlesztők jogait védi vagy hogy a másik maffiát az artisjus-t említsem k*cs*g ingyenélők gyüllekezete.

2009. dec. 22. 02:07
 23/38 anonim ***** válasza:
De hogy jön ide a 999 milliárd forint, az atm, meg egyáltalán Hitler? Aki lop, hülye is... :D
2009. dec. 22. 09:06
 24/38 anonim ***** válasza:

2.

Gondolom neked origi op rendszered van...

2009. dec. 24. 02:20
 25/38 anonim ***** válasza:
Gondolom neki eredeti, mert a vagy lopott rá pénzt, vagy zsidó, esetleg egy szerencsés hülye.
2009. dec. 24. 19:13
 26/38 anonim ***** válasza:
Esetleg csak olyanra költök amire szükségem van.
2009. dec. 24. 22:12
 27/38 anonim ***** válasza:

Ha a zsidozás nekem is szólt, akkor üzenem hogy a kedves édes anyád a zsidó ... Esetleg nem a fa szomat vertem egész életemben és várok arra hogy segéd munkából megéljek ha nem tanultam meg dolgozok mint a hülye azért hogy meg legyen mindenem és nem filléresekedek szaros pár 10e ft .... Ja és továbbra sem nem loptam sem nem csaltam a cégem több adot fizet egy hónapban mint te egy évtized allat valószinűleg ... de megyek el ásom magam mert nem egy retardált kis po:csvagyok!

üdv,

2009. dec. 25. 03:39
 28/38 anonim ***** válasza:
0%

Illetöleg mégegyszer kérdezem hogy ha van pénz gépre akkor miért nincs már + 20e ft os-re???????? Vagy a másik szánalom amikor laptopot vesz a kedves föld munkás ember akkor 5e ft is sporol az os-en mert hogy kb. ennyi a különbség az os-sel elátott és az os-nélküli gépen...

üdv,

2009. dec. 25. 03:40
 29/38 anonim válasza:

Nagyon tudom sajnálni a Microsoftot, és az ott dolgozó programozókat, hiszen 3-4 évente készítenek egy Op-rendszert, ráadásúl mindig tökéletesítik azt egy két SP-al, és az emberek meg nem hajlandóak fizetni érte.

Nem is értem hogy ez a Cég, hogy tud még mindig életben maradni, sztem az, hogy Bill Gates gazdag az nagy kamu. Hiszen annyian töltik le a Windows-t. Vagy nem??

Há vazze, nem tudom pontosan mennyi, de ha a világnak az 50%-ka megveszi az oprendszert ekkora árért, az dúrván megéri. Ráadásúl az anyagktg, minimális. Ugye a cégeknek kötelező megvenni (ráadásúl a 95, 98,...xp-nél minden egyes számítógépre!!!), érdekes hogy azok a nagy okos vezetők csak most jöttek rá, hogy egy vállalatnak vagy iskolának, elég nagy befektetést jelent minden egyes gépre megvenni a licencet. Biztos hogy amikor az XP-t fejlesztették erről megfeletkeztek, de a Win7-nél már rájöttek.

50.000 FT egy 50 forintos szines dobozért, egy 300 Ft-os Dvd-ért, és egy 100 forintos kézikönyvért. A SZOFTVERT CSAK EGYSZER KELL KIFEJLESZTENI, ráadásúl nem a nulláról kell kezdeni. Persze tudom, utána van terméktámogatás, meg frissítés, de ez a Microsoft részéről elég gyatra.

5.000 Ft-ért nagyon szivesen megvenném. Annyit megér.

Sztem letölteni illegálisan nem olyan mintha lopnék egy pulóvert. Mert gondolj bele, van egy pulcsi 10.000-ért a Springfield-ben. Egy maszekos varrónő azt MAX 5.000 FT-ért tuti megvarja, és minőségben is jobb lesz. De ugyanúgy nem költöttél 10.000-et a Springfield-ben, tök mind1, hogy ellopod vagy, hogy megvarratod.

És nem fogod kitalálni, én is letöltöttem a Win 7-et.

A kérdezőnek meg annyit, hogy a youtube-on is érdemes rákeresgélni.

2010. jan. 9. 23:59
 30/38 anonim ***** válasza:

Előző:

Azért azt nem mondanám, hogy olyan olcsó volt kifejleszteni.

Bele sem tudok gondolni, hány száz (vagy csak több tíz) embert dolgozhatott rajta 1-2 évet, és azért őket is havonta fizették, még ha csak 100000 ft-tal is, akkor is 1 ember 1 év alatt 1,2 millió Ft-ot kapott, és ha 100-an dolgoztak rajta 1 évet (de én úgy tudom 2 évet) akkor már 120 millió ft.

És akkor ez csak a dolgozók, kellet még fizetni pár dolgot is.

Szóval ha eladnak 5 millió darabot 25000 ft-ért, akkor az 25000000000 ft, akkor az 125000000000 ft.

Szóval marad pénz Bill papának rendesen, aminek ő a 90%-át eladományozza, de az is lehet, hogy 200-an, 300-an, stb.-n dolgoztak rajta.

2010. jan. 10. 00:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!