Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi az a cnc programozó?

Mi az a cnc programozó?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 6. 13:16
1 2
 11/18 fúróferkó ***** válasza:

Pedig most kell döntened,még időben,mert egy kínszenvedéssel tanult szakma ,ha be is fejezed ,csak gond lehet. Hamar az utcán találod magad ,munka nélkül ,és akkor a lavina elindul ,már pillanat alatt 20 éves leszel ,nem mersz családot alapítani.Vagy most menj át egy "jobb"szakmára,vagy fektess mindet bele a vendéglátóipar megismerésébe.Még lehetsz sikeres szakács,megbecsült pincér,borszakértő,akármi.

De tanulás nélkül nem fog menni.

2014. ápr. 7. 15:37
 12/18 A kérdező kommentje:
De nem tudom, mit szeretnék:s
2014. ápr. 7. 15:46
 13/18 fúróferkó ***** válasza:

Biztos,hogy tudod ,mit szeretnél ,csak még nem tudsz róla.

Már mondtad, szeretnél fizetést kapni,igaz még nem tudod melyik szakmával.

Azt kell csinálni teljes erőbedobással,amit elkezdtél.Aztán ha levizsgáztál keress egy munkahelyet,és folyamatosan képezd magad,mindig képben legyél ,mi az új a szakmádban.

Egyszer csak elérsz egy olyan színvonalhoz a szakmádban,bármit tanultál amikor,nem az a fontos ,hogy "mennyit lehet keresni",hanem elvárod ,hogy a szakmai tudásodat megfizessék.

2014. ápr. 7. 17:05
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
A cukrász egy nagyon jó alapszakma ehhez!Anyag ismeret,szerszámismeret, forgácsoló tapasztalat,nem kell menj csak programozónak, legalább tovább higúl a szakma, egy hülyével több vagy kevesebb mit számít.Legalább lesz még egy idióta akin mi öregek röhöghetünk.
2014. ápr. 7. 18:51
 15/18 A kérdező kommentje:

De nem szeretném a pincér szakmát.

14-est meg nem értem

2014. ápr. 7. 21:09
 16/18 anonim ***** válasza:
14-es vagyok!Na látod erről van szó hogy nem értesz.Ez a bizonyiték rá , hogy felejtős neked a cnc-zés.
2014. ápr. 8. 17:05
 17/18 A kérdező kommentje:
Biztos sok mindent elérhettél az életben:))
2014. ápr. 8. 19:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem panaszkodhatom!és sok ilyen magadfajta idiótát kellett mát cnc-zni tanítanom.van aki azóta nagyobb szaktekintély mint én, és vannak kik eltüntek a sűlyesztőben,de te a vendéglátó ipari előképzettségeddel még nagy karrier elött állsz ebben a szakmában.
2014. ápr. 8. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!