TW0lf kérdése:
Miért füstöl a forrasztópáka?
Figyelt kérdés
Most vettem egy 40W-os forrasztópákát de mikor kezd melegedni vele eggyütt füstölni is. Talán azért csinálja mert új? Nálatok is megtörtént?2014. márc. 11. 17:54
1/7 acelsziv válasza:
de hol füstöl? a hegye? a fűtőbetét?
2/7 A kérdező kommentje:
Legelőször a hegye aztán meg bejülről is jön.
2014. márc. 11. 18:07
3/7 anonim válasza:
Milyen páka? Ugye az sem mindegy. Nekem is füstölni szokott ha új a fűtőbetét, vagy a páka. Általában ilyenkor feltekerem a hőfokot, és ami le akar égni, gyorsan leég, azután használom rendesen. Így szerintem fél percnél tovább nem füstölt még egy új pákám sem. Pontosan nem tudom, nem most volt már ilyen esetem.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát amint mondtam 40 wattos 220v-240v 50Hz, szinte mondhatni a legegyszerűbb páka mivel nekem nem kellett spéci dolog, ma vettem tehát vadi új.Mást nem nagyon tudok róla mondani.
2014. márc. 11. 18:16
5/7 anonim válasza:
A lényeg, hogy újonnan nem ritka dolog, de ha folyamatosan füstöl, és nem csökken az intenzitása, nem hagyja abba idővel(sőt, inkább jobban füstöl), akkor ne használd.
6/7 A kérdező kommentje:
De remélem nem tud kárt okozni ha valami esetleg nem jó benne.
2014. márc. 11. 18:29
7/7 anonim válasza:
Nekem is van pákám, az is füstöl egy kicsit amikor felmelegszik, de utána abbahagyja. A tiéd folyamatosan füstöl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!