Mi a baja a forrasztópákámnak, ha sorra teszem be az új hegyeket, és 2 perc alatt (szikrázva) elvékonyodik az orra és eltörik?
eddig működött rendesen ahogy kell, sokat is bírt egy hegy, most is olyat tettem bele, de most már a sokadik száll el. a jelenség uaz: mintha jobban kormosodna két oldalt a hegy, és szinte semmit se tudok forrasztani vele, mert alig nyomok rá, és elválik a hegy orra aztán szikrázik.
mi a baj itt?
de nemnem, minden ugyan olyan!! semmi se változott!! ugyan abból a csomagból teszem bele a hegyeket mint eddig!
nem a forrpáka romolhatott el?
Gondolom pisztolypákáról, pillanatpákáról van szó.
A rézdrótból hajlított hegyet oldja a forrasztóón. Főleg a gagyik. Jobb minőségű ónokban szokott lenni minimális ezüst tartalom. Ez többek között arra is jó, hogy az olvadt forraszóónba nem kezd beleoldódni a réz pákahegy.
Véletlenül nem kezdtél el valami nagyon olcsó ónt használni?
Amúgy ezt javasolnám:
huhaaa dededeee !!
vagyis éppenséggel nem olcsó ellenben gagyi :D
de sajna csak ilyet kaptam ebben a fantasztikus világvárosban és még örülhetek h kaptam egyáltalán valamilyet .-.
na akkor ez lesz a gond az anyjukat! csak most honnan szerzek én ónt? ... hmm csak mert sürgősre kéne és egész hétvégén is. de hogy mik vannak, az ész megáll komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!