Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha az Ice...

Mit csináljak, ha az Ice watch karórám szíjából elhagytam egy kis csavart?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen a képen lehet látni, hogy oldalt a szíjt azok a kis pici csavarok tartják össze. Kb 2 hónapja vettem az órát, de néha kijjebb jött egy-egy csavar, de gondoltam, hogy ez normális, és rendesen vissza is tekertem. Egyik nap észrevettem, hogy az egyik csavar fele kieshetett valahol, és azóta nem is volt a kezemen, mert ha kiesik a csavar másik fele is, akkor elhagynám az órát. Órás üzletben vettem, elég drága volt. Ha visszavinném, akkor csinálnának vele valamit?

2014. márc. 7. 18:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Miért mennél el vele az óráshoz? Annál te azért nagyobb májer vagy, biztos ki lehet valahogy kerülni a szemét órást. Egyébként komoly cucc lehet :)
2014. márc. 7. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!