Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha ki akarok húzni egy csavart...

Ha ki akarok húzni egy csavart a konnektorból, akkor biztos hogy megráz az áram?

Figyelt kérdés

Öcsém éppen töltőre akarta tenni a telefonját, amikor meglátta, hogy egy csavar van dugva a konnektorba. Nem tudjuk ki tehette oda. Mindenesetre ki szeretném onnan szedni, de a ház áramtalanítása az nem fog menni, mivel mindenki alszik, én meg nem tudom hogy kell lekapcsolni.

Ha csak simán kihúzom, biztos megráz az áram? Elvégre valaki be is tette oda

2013. jan. 10. 22:50
 1/7 anonim válasza:
Ha van fázis ceruzád akkor megbizonyosodhatsz róla hogy megrázna-e, de elég lenne csak a biztosítékot lekapcsolni.
2013. jan. 10. 22:54
 2/7 A kérdező kommentje:

De nem tudom hogy kell. :S..

szerintem inkább megvárom a holnapot, és hagyom hogy a szüleim megcsinálják.

2013. jan. 10. 22:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is várd meg a holnapot, apukád majd segít
2013. jan. 10. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Piszkáld ki egy hosszú műanyaggal, pl filctollal, vagy színes ceruzával (ne grafittal, az is jól vezet).
2013. jan. 11. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Gondolom megoldódott, de egy szigetelt csőrös vagy kombinált fogóval ki lehet húzni.
2013. jan. 11. 14:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen közben megoldódott. Köszönöm a válaszokat. Mindenkinek ment a zöld kéz!
2013. jan. 11. 17:21
 7/7 Benkoos válasza:
Anno én azt gondoltam(biztos részeg voltam,már nem emlékszem :D),hogy,ha leszedem a konnektor-dugalj-borítását,akkor nem ráz.Tényleg passz,h miért voltam ilyen hülye és úgy próbáltam kihúzni a beletört dugvilláját a hajsütőnek.Barátnőmé volt.Megb.szott,de érdekes módon nem fájt,sőt,kimondottan érdekes érzés volt.Azóta persze megtanultam villanyt szerelni :) Olvasgass utána,némi figyelem,óvatosság,józan ész és egyszerű dolgokat meg lehet oldani.De ezt nem én javasoltam,esetleges károkért nem vállalok felelősséget!!!!!!!! :)
2013. ápr. 23. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!