Airsoft AK. Most nagy baj van?
Rádugtam a fegyverre az aksit, meghúztam a ravaszt és mint egy mákdaráló majd leállt?
Most bedarálta az egész gearboxot?! VAGY MI?! Mindjárt elbőgöm magam, hogy frissen vásárolt fegyver ennyi volt.
40k csak úgy ki az ablakon!
Szerelő nincs a környéken(legközelebb 90km). Bátyám értene hozzá, de ő meg Ausztriában van. :(
Hát van még aki airsoftos és lehet ért hozzá.
Visszacserélni nem akarja az eladó. Szóval vagy megjavíttatom vagy nem tudom mit csinálok vele.
nállam meg volt a mákdaráló hang,de nehezen ugyan,de tudtam egyet kettôt lôni. amikor szétszedtem,láttam,hogy a dugattyú gyűrűje becsúszott a dugattyú és a henger közé :P remélem,hogy ez a baja a fegyodnak,ez pár100 forintos móka mindösszez :)
sajna nem igen lehet mit mondani,ha nem akarsz belenyúlni,akkor szakihoz kell vinni (habár én is úgy kezdtem,hogy szétszedtem a gb-t,ugy,hogy nem tudtam összerakni,utána olvastam egy kicsit,és mostmár megy :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!