Notebook tanulásra, netezésre, filmnézésre nagy tárhellyel? Annyi ellentmondó vélemény van.
Sziasztok!
Nagy fájlgyűjtő vagyok, zene, néha film, doc, pdf... Viszonylag nagyobb táhelyre lenne szükségem (Tbyte azért nem kell...)
Sokat netezek (sokszor a tanuláshoz), és filmeket is néznék.
Viszont soha nem játszok semmit.
Több helyen azt olvastam, hogy erre mindegy milyen gépet veszek, ezekhez nem kell semmi xtra. Ti mit gondoltok?
A minőség is fontos lenne, melyik a megbízhatóbb márka? Esetleg konkrétan tudtok vmit ajánlani?
60-70 körül ki lehetne hozni?
Előre is köszönöm!
Amit írsz tényleg nem túl extra és gyakorlatilag bármelyik kapható gép el tudja látni a feladatot.
Mindenesetre, ha fontos a megbízhatóság, akkor én 100 ezret mindenképpen rászánnék a gépre.
Sziasztok! :)
Nah, nézelődtem, keresgettem, lassan csak kiforr valami. Először is köszönöm a válaszokat, természetesen ment a pacsi. Ez a Lenovó nagyon is bejött, sőt, már kicsit feljebb is mentem az összegben, de még két gép közül nem tudok dönteni. G500 vagy Z510, 150.000,- kategória.
Hagyom, hogy érjen bennem kicsit a dolog, aztán majd lesz belőle valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!