Mit gondoltok hp 635 AIE47EA notebookrol? Fosulira kene, netezesre, filmnezesre,90 ezerert lehet kapni az auchan-ban. Szerintetek megeri? ( nem igen ertek az ilyen dolgokhoz)
Figyelt kérdés
jaj es 100-nal tobbet nem tudok raszanni... :/2012. júl. 31. 22:52
1/9 ascania válasza:
1 szabály auchanban ne vegyél gépet mert csak 1 év garanciát kapsz rá mig ezt mondjuk a számitástechnikai boltokban 2 év garival kapnád. vedd meg itt:
és még táskát is kapsz hozzá ajándékba amit általában az auchanban kifelejtenek belőle
2/9 ascania válasza:
Amúgy meg nagyon is megéri hiszen a legujabb FM1es platformot képviseli a gép az amd-n belül de viszont linuxal kapod igy windows7et neked kell rá tenned majd.
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
miert gyenge hiszen 2 magos proci nem? Nekem az teljesen megfelelne. Az otthoni nagygepem 1magos de meg ezzel sincs bajom, pedig lassan 10 eves gep.
2012. aug. 1. 11:23
5/9 anonim válasza:
Hiába két magos. Amit például én ajánlottam abban Intel Celeron B800 processzor van. Az több mint kétszer erősebb, mint az általad választott gépben levő AMD E300. Ráadásul a Lenovo megbízhatóbb gép mint a HP. Szerintem érdemesebb lenne azt venned.
6/9 A kérdező kommentje:
És ez mennyibe kerül amit ajánlasz? :)
2012. aug. 1. 18:01
7/9 anonim válasza:
Belinkeltem neked az előző hozzászólásomban. :)
Az egyik 94900 a másik pedig 104900.
8/9 A kérdező kommentje:
bocsi csak telorol nem tudom megnyitni, koszi a segitseget, megfontolom!
2012. aug. 1. 23:02
9/9 anonim válasza:
Nincs mit. Az olcsóbbik Lenovo is jó választás arra amire szeretnéd használni és szerintem megbízhatóbb, mint az a HP.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!