Packard bell notebookról vélemények?

Figyelt kérdés
2012. máj. 10. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Aztán mégis milyenről?
2012. máj. 10. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugyanaz mint az Acer, mivel annak a leányvállalata. Amúgy igen, típussal tán könnyebb lenne.
2012. máj. 11. 00:23
 3/7 A kérdező kommentje:
[link] ez tetszik:)
2012. máj. 11. 13:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Mire kéne? Játszani elég gyenge, szerintem magas az ára is. Ha nem ragaszkodsz az új notihoz sokkal nagyobb teljesítményt kapsz ennyi pénzért. Gari csak 1év rá, itthon nem tudsz rá többet szerezni (Angliában igen, de nekem is 2hétbe telt mire leleveleztem). Egyébként nem rossz gép, ha nyilatkozol mire kell majd mondok pár tippet. :)
2012. máj. 11. 14:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Játszani nem nagyon szoktam, max SIMS-ezni, főként netezésre,zene hallgatásra,film nézésre illetve msn-ezésre használom a gépet:) És a samsung gépekről mi a véleményetek?
2012. máj. 11. 15:29
 6/7 Bogieszti válasza:

Szerintem nagyon jó gép !

Amire te használnád arra tökéletes :) !

Nekem is ilyenem van és megvagyok vele elégedve ! :)

2012. jún. 14. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát persze,hogy drága!Az op.rendszer végett!Egyébként jó kis notik!Nekem is Packard Bell van!
2013. jún. 20. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!