Tudnátok ajánlani Sony Waio laptopokat, amiket játékra, és filmnézésre lehet használni?
Ennél az Asusnál sokkal jobban megéri ez a Lenovo gép, sokkal jobban össze van rakva :
De mondjuk egy Samsung is jó...
pl.: én ezt vettem: [link]
Nagyon vacilláltam egy vaio és e között. A Sonynál tényleg a márkáért kell fizetni annyit (max. abban jobb, hogy jobban néz ki, a sony sokat fordít a megjelenésre)és az Asus, Lenovo, Samsung úgy próbálják felvenni a versenyt, hogy jobbakat és olcsóbbakat gyártanak...
Tudom, hogy vannak ilyen árban jobb laptopok,de kedves elő kommentelő, ha nekem a Vaiok tetszenek, és a családomban több ember is ilyet használ, amiken látok, hogy strapabíróak, és megbízhatók, akkor talán jogosan gondolom jónak, pláne ha tetszenek is, és még meg is.engedhetem magamnak....
Nem azért írtam ki a kérdést, hogy a nagyzási kényszereimet elégítsem ki, hanem azért,.hogy ajánljanak nekem termékeket!
Ha neked ebből ennyi jött le...
A többi kommentelőnek meg köszi.szépen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!