Mit vegyek iphonet vagy apple laptopot? és ha mobilt akkor milyen mobil? és ha apple laptopot akkor milyen laptopot?
Figyelt kérdés
Amúgy fiú vagyok2014. febr. 15. 11:31
2/6 anonim válasza:
Vedd a legdrágábbat. Bár éppenséggel te pont ugyanarra tudod majd használni, mint a legolcsóbbat :)
3/6 anonim válasza:
mindenből Apple cuccot vegyél, mert akkor raj leszel
4/6 anonim válasza:
Nem tűnsz zseninek a neveddel ellentétben. :D
Mi így ismeretlenül nem tudhatjuk az igényeidet, a meglévő infrastruktúrádat, sem az anyagi helyzetedet, az életviteledet, a környezetedet, hogy mire akarod használni, stb. Ezek alapján kellene eldöntened.
De szerintem vegyél szifont, a legújabbat és a legdrágábbat, mert azzal lehet villogni mások előtt, egy macbookkal már nehezebb, bár a tuti rajság az lenne, ha a macbookodról feltöltenél egy képet facebookra "via iPhone", akkor mindenki látná mindet.
5/6 anonim válasza:
Ha jó telefont akarsz, akkor iPhone 5s...
Ha jó laptopot akkor igazából bármelyik MacBook Air vagy Pro jó, attól függ, mennyit szeretnél rá költeni.
6/6 anonim válasza:
Apple laptop/notebookok közül leginkább a MacBook Pro 13" tudom ajánlani, nekem is ilyen van és nagyon szeretem:) persze attól függ hogy mire használod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!