Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Valaki eltudja mondani mi a...

BarbaricsErik kérdése:

Valaki eltudja mondani mi a különbség a gitár hangládák között? Például mi a különbség a 1,2 vagy 4 darab hangszóró között, és mi a különbség hogy mekkora a hangszoró?

Figyelt kérdés
a kérdésem igazából ennyi lenne,illetve szívesen meghallgatok bármilyen infót a hangládáról ,mert érdekelne minden :)

2014. febr. 23. 22:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Eddig én is úgy tudtam, hogy a csövesek verhetetlenek, de pont egy vájtfüűtől hallottam, hogy a csöves mégis megdőlt.

Természetesen mi is végig csináltunk egy csomó tesztet, és persze az összes tranyós a porba hullott, de nagyon!!

Aztán jött a lesújtó hír.

De azért én is melléd állok, és azt akarom hinni, amit te, vagyis, hogy jobb a csöves. Ha eljutok az ismerőshöz és a csoda tranyósát sikerül összevetni a csövessel, ígérem, beszámolok róla, mit hallottam.

2014. márc. 26. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!