Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » T-home-os szerelő hagyott itt...

T-home-os szerelő hagyott itt próba modemet. Egy hét után elvitte volna de elkeveredett a száma. Ennek már 2 hónapja. Lesz ebből valami?

Figyelt kérdés
Szakadozott a net ezért szerelőt hívtunk. Kiderült, hogy a modem öreg az a baj. A szerelő hagyott itt egy próba modemet és megadta a számát. Azt mondta egy hétig itt maradhat addig teszteljem, ha jó akkor vennem kell egyet. Egyszer hívtam egy hét után de nem vette fel. A számát meg már sehol sem találom. Most lett egy ingyen modemem vagy ezt jól megszívom majd ha kiderül? Járt már így valaki?

2014. febr. 16. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen modem van, és ők adják a készüléket, SGW-nek hívják, ebben van eg egység ami a koaxról szedi a jeleket, egy rooter, stb. Ez a T-home tulajdona, ezért miért is adná csak kölcsön? És miért is kellene megvenned?

Szóval nem értem az egész történetet. ...

2014. febr. 16. 19:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy a régit is úgy kellett-e külön venni ami egy DSL-360R Modem amikor be lett kötve a net de ez már öregnek számít és gyakran megszakadt vele az internet kapcsolat. A szerelő hagyott itt egy újabb ADSL2+ modemet. Ezzel valóban nem szakad meg az internet kapcsolat. Azt mondta itt hagyja tesztre. ha jó akkor kb 5ezer forintért kell vennem egy ilyet.
2014. febr. 17. 14:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Akkor ez egy ADSL modem. Hát, ezt nem tudom, valaki olyan kellene, akinek ilyen előfizuja van. De én nem idegesíteném magam, ha hiányzik neki jelentkezik. Lehet hogy zsebpénz lett volna neki. :-))))
2014. febr. 17. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!