Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen nyomtatód van?

Milyen nyomtatód van?

Figyelt kérdés
Mennyi bele a patron mit veszel? mikor vetted? megvagy vele elégedve? ha most vehetnél melyiket vennéd meg?
2009. dec. 5. 21:15
 1/8 anonim válasza:
Canon Pixma IP2000, nethez adták kb 2005 körül, a parton 2000 Ft körül van(nem a nyomtatófejjel együtt van), meg vagyok vele elégedve, még fotókat is szépen nyomtat, pedig csak egy kis alap nyomtató.
2009. dec. 5. 21:28
 2/8 anonim válasza:

Epson Stylus DX3800, 2006 júniusában vettem, utángyártott patront veszek bele a maglódi úti piacon (kb 500 Ft/darab és négy kell bele :D), meg vagyok vele elégedve, mer scannelni is lehet (multifunkciós), amúgy meg rohadt lassú (eredeti tintával is), ha most vennék lehet lézernyomtatót vennék (habár valószínűleg nem használnám ki, mert nem sűrűn nyomtatok)

asszem mindenre válaszoltam :D

2009. dec. 5. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Canon Pixma MP160, már vagy 3-4 éve vettem, azóta egyszer vettem bele patront, de azt is úgy, hogy a gyárit töltötték újra, nem került többe 2ezernél.

Szkennel, nyomtat, fénymásol, nagyon meg vagyok vele elégedve, ha takarékos módban használom a tintát rettentő sokáig bírja és szépen olvasható így is.

Az árára már nem emlékszem.

2009. dec. 5. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
nincs nyomtatóm,nem használnám.régen HP volt de annyira nem volt használatban,hogy beleszáradt a tinta:)
2009. dec. 5. 22:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Canon Pixma IP1500...több ezer oldalt nyomtattam már vele,a patront gombokért adják:) Szeretem:)
2009. dec. 8. 19:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Karácsonyra nyomtatót szeretnénk venni, de nagyon sokat variálunk, hogy milyent válasszunk. A lézer nem hiszem hogy megérné , mert annyit nem nyomtatunk, viszont mindenféleképpen valami utántöltős patront szeretnénk, és multifunkciósat:)

2009. dec. 8. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Epson DX4400

1 patron 3500 körül van azt hiszem.

Nem régi, max 1 éves.

És nem vagyok vele megelégedve.

Olyan szemét ez a nyomtató, hogyha kifogyott az egyik szín (pl. fekete), akkor hiába van az, hogy csak zölddel írok, vagy kékkel vagy bármivel, neki kell a fekete, mert addig nem enged nyomtatni.

Meg volt olyan, hogy nem "eredeti" epson patront vettem hozzá, és nem fogadta el, kiírta, hogy csak eredetivel fog nyomtatni.

Szkennelni is viszonylag lassan szkennel, de azzal még meg vagyok elégedve.

Most vehetnék egyet akkor olyat vennék, amit más is ajánl, amivel nincsenek ilyen problémák.

2009. dec. 15. 17:47
 8/8 A kérdező kommentje:
hp deskjet f2420? vélemény?
2009. dec. 18. 21:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!