Rockraidon kérdése:
Hogyan bírnám megjavítani a hibás Pretigio tabletemet?
Figyelt kérdés
Pár napja azt vettem észre a Prestigio 7.0 prime duo tabletemen,hogy a töltő része, vagyis a ahova a töltőkábelt és usb kábelt csatlakoztatni kellene kicsit mozog és ha olyan helyzetbe mozdítom, ami nem tetszik neki, akkor nem tölt. Azóta a helyzet még rosszabb lett. Most már szörnyen mozog benne a töltő és egyáltalán nem tölt. Nem tudom hogy szétlehetn-e szedni valahogy a táblagépet vagy sem. És ha nem, akkor megérné-e szervízbe vinni ezt a 35000 Ft-os tabletet.2014. jan. 26. 23:15
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam. Prestigio a tablet.
2014. jan. 26. 23:17
3/5 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem tudom. A holnapi nap folyamán megkeresem majd a papírjait és megnézem. De ha feltételezzük, hogy már nem garanciás mit tehetek?
2014. jan. 27. 00:09
4/5 A kérdező kommentje:
Viszont ha a termék még garanciás, akkor mit fognak tenni? A terméket csomagolással együtt kicserélik vagy szervíz lesz? Mondjuk lehet ez pont hülye kérdés mivel nagyban függhet a hibának a fajtájától, de ha már leírtam.
2014. jan. 27. 00:14
5/5 anonim válasza:
Elengedett a forrasztás a lábaknál. Ne feszegesd tovább mert a végén letörik és simán rádfogják, hogy te benyomtad/erőltetted és ugrot a garancia (Bár már lehet most is rád fogják majd).Inkább vidd vissza ahol vetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!