Szektor hibás winchestert hogy tudok megjavitani milyen módok vannak rá?
Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 16:57
1/6 anonim válasza:
-beviszed a PC boltba
-rámutatsz a vinyódra és egy ugyanolyanra újonnan
-a boltos rámutat a kukára
-a boltos rámutat a pénztárcádra
-te rámutatsz szüleidre
-szüleid az égbe mutatnak
-apád rámutat az ellenőrződre majd az új vinyóra
-te otthon rámutatsz az "Biztos hogy particionálja a merevlemezt? - Igen." gombra az egereddel
-másnap rámutatsz a nevem melletti zöld kézre az egérrel
3/6 anonim válasza:
Egyébként régen voltak olyan kókányolások (meg gondolom ma is), hogy levágni partíció-kezelővel a hibás szektorokat, de több mint valószínű, hogy terjedni fog.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat én is csak azért kérdeztem rá mert hallottam ilyen mokkentásról ...márcsak azt nem tudom honnan tudom hogy mennyi a hibás rész a vinyon ..mert pár gigát elvesztek nem érdekel !
2012. okt. 5. 14:44
5/6 anonim válasza:
Valami advancedebb scandisk kéne, ami kiírja, hogy melyik szektorcsoportok vannak ki. Aztán meg egy olyan partícionáló, ahol szektor alapján tudsz megadni egy sávot, amit lepartícionálsz és rejtettre raksz (vagy ha lehet zárolni akkor olyasmit). De ha sok hiba van, akkor egy fél terrás vinyónál napokig simán eltarthat mire végigmegy a felület ellenőrzése.
6/6 anonim válasza:
Van rá szektorhiba javító program,asszem leradíroz mindent,meg megpróbálja visszacsinálni az adott részt,de ez ideiglenes megoldás....A szektorhiba megint megjelenik,és sokasodni fog....Adatok kimentése,új merevlemez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!