Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik kabel a +/- usb kabelt...

Melyik kabel a +/- usb kabelt szetszedve?

Figyelt kérdés

hello

nincs tolto a fenykepezomhoz,nezzegettem youtube videot ahol usb kabelt szetszednek es ugy toltik az elemet a fenykepezohoz.

http://www.youtube.com/watch?v=4YeDFbw4aeE

http://www.youtube.com/watch?v=pFz77Pa8Dw8

arra lennek kivancsi hogy melyik a negativ es pozitiv kabel,melyik szin?

amit szetszedtem kabel az igy nez ki belul:

kabel

ezt talaltam neten,

[link]

[link]

[link]

de a videobana piros es a fektet hasznaljak, a kep szerint meg a feher es zold a +-

2014. jan. 26. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:
fekete és piros a táp
2014. jan. 26. 09:32
 2/5 anonim válasza:

Piros a +5VDC,

Fekete a GND,

A többi (ha 4 pin-es akkor sárga és fehér) csak adat.

2014. jan. 26. 09:34
 3/5 anonim válasza:
Sry sárga helyett zöld.
2014. jan. 26. 09:35
 4/5 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszt

akkor a fekete pirossat fogom hasznalni.

Multiméterrel letudom mérni hogy ment az elembe 5perc után feszutlseg(hogy mukodik e a toltes)?

van egy ilyen multimeterem:

[link]

most igy van bekotve a mero kabelek:

[link]

DCV voltra kell tekerni a mérést és kb. 2 - 20 ra állitva kilehetne mérni hogy mennyi energia van az elemben ,hogy toltes utan osszetudjam hasonlitani hogy ment e bele valami? ha nem igy akkor hogyan merjem le,hogyan allitsam be a merot?

2014. jan. 26. 09:46
 5/5 pinkpancser ***** válasza:
DC V 20 állásban tudod mérni az USB 5V-ját és az aksit is. De javasolt lenne egy rendes töltőt beszerezni, mert az áram és feszültségkorlát nélküli töltés nem tesz jót az aksinak, illetve ha gond lesz az aksival akkor az alaplapnak sem.
2014. jan. 26. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!