Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A kutyám megrágta a hálózati...

A kutyám megrágta a hálózati kábelt de megjavítottam ez így nem veszélyes?

Figyelt kérdés
már tettem fel ezt a kérdést, csak akkor nem szigetelőszallaggal csináltam meg, most viszont normálisan a két kábelt külön külön leszigeteltem, hogy véletlen se érjen össze, és utána ragasztottam össze rendesen, az lenne a kérdésem hogy így nem lesz belőle baj , szikra, esetleg kigyullad, átmelegszik vagy bármi, nem merem bedugva hagyni mindig kihúzom, de elég kényelmetlen mindig elhúzni a szekrényt, és vissza?!
2014. jan. 11. 02:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, így szakszerűbb, de... Ha jól gondolom ez egy hosszabbító lehet. Biztos ami biztos alapon vegyél egy újat. Nem drága! Azaz arra az 1-2 napra megteszi így "megjavítva".
2014. jan. 11. 03:10
 2/5 A kérdező kommentje:
nem hosszabító hanem a hifi torony vezetéke mikro hifi és dvd lejátszó egybe ami miatt nagyon össze van zsúfolva egy kis dobozba minden és nem tudom szétszedni hogy kicseréljem újra a vezetéket
2014. jan. 11. 03:31
 3/5 anonim ***** válasza:
összesodortad és szigetelőszalag vagy hogy? lehet sorkapocs jobb lenne szerintem
2014. jan. 11. 03:34
 4/5 anonim ***** válasza:

"és nem tudom szétszedni hogy kicseréljem újra a vezetéket

"

Pedig ezt kell tenni.

Vagy pedig elfelejted a tixós b_aaszzakodást végre és megjavítod rendesen, forrasztva, a szálakat egyenként és együtt is lezsugorcsövezve.

2014. jan. 11. 12:51
 5/5 A kérdező kommentje:
igen összesodortam , hát basszus jobb ötletem nem volt, ameddig másnál a tv megy egész nap, addig nálam a hifi
2014. jan. 11. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!