Miert tartjak a Sonyt gyengebbnek, mint a Canont, vagy a Nikont a tukorreflexeseknel (is)?
Neked milyen van, vagy/es milyent szeretnel?
Nekem Sony Alpha 200-om van, de mast szeretnek venni, mert ugy hallottam, hogy a Sony objektivek gyengek, es a Zeissok mar tul dragak. Ti mit tanacsoltok, milyent vegyek, amelyik az Alpha200-nal jobb?
úgy bírom, amikor hobbifényképész amatőrök beszélgetnek :D
a Sonynak 2006-ig biztosan nem volt tükörreflexes gépe sem. A nikonnak és Canonnak meg már kb száz. Szerintetek?
Ne haragudj de eléggé kezdő lehetsz. Nekem is A200-am van, és meg vagyok vele teljesen elégedve. Amúgy meg láttál már jó Sony obit? Szerintem nem. Vagy esetleg nem hallottál még a Minoltáról? Ne röhögtess azért...nekem pl nincs Sony obim, mert drágák, alternatíva meg annyi van mint a tenger. AZ összes Minolta, az összes Sigma, az összes régi M42-es obi ott van. Nehogy ne tudj választani már. Ven ezek közöt annyi profi optika, hogy nem is lehet felsorolni. Pl. egy Minolta 100/2-es...Sigma 150-es makrója...Inkább vegyél 1-2 obit és fotózz. Ne másokra halgass. Mellesleg a Sony gyártotta le az első digitális fényképezőt, ha már a gyengeségnél tarunk...Mellesleg a Sony csinálja a legtöbb DSLR-be az érzékelőt. Akkor hogy a rákba lenne gyenge? A Nikon és a Pentax összes gépében Sony CCD vagy CMOS figyel.
Sokan vannak emberek akik azt hiszik, hogy a gép fontosabb, mint a jó objektív. Nem a gépen van a hangsúly.
Utolsó megjegyzés a DSLR-ek világából: Aki DSLR-t vesz, az nem gépet vesz hanem BAJONETTET.
Soha se Sony telefon, se sony hangszóró, se sony tv, mindegyikkel megjártam!
Nokia telefon, Logitech hangszóró, és LG TV (Nem samsung és egyebek). Nekem erről ennyi a véleményem ha márkás dolgokat szeretnék venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!