FÉMKERESŐ DETEKTOR-t szeretnék vásárolni. Milyen készüléket érdemes venni?
Vízre/ékszerre?
Római/középkor/(pénzérmék)?
Military?
Kinek a pap kinek a papné,azaz nehéz a választás mert a híres Amerikai/Európai/Ausztrál gépek mind jók de 1 márkán belül is eltérések vannak a kategória alapján.
Nekem pl egy Minelab adventage van,és ez nagyon megbízható vas szelektálása,kiváló az általános használatra,de már pl a finom ékszerekre meg elégé gyenge,kissé megbízhatatlan. De pl egy excalibur,vagy tesoró sand shark meg pont fordítva van ezzel.,szóval amire van specializálva és neked kell választani.
Csúcs gép" amire mindenhol/mindenre jó nem létezik,talán a Ctx-3030 ...pályázhat erre a címre de az nem 100Eft.
Kínait bóvlit meg ne nagyon vegyél ,még eladni se fogod tudni (ha megbánod),de ha mégis veszel egy ilyet, csak annyit adj ki érte amennyi nem fáj a pénztárcádnak.(5-10-20eft?)
Köszönöm a választ, körbenézem a palettát !
Igazábol nem meggazdagodni akarok vele, nem is arra számitok hagy dédnagyi titkos arany készletét találom meg...inkább történelmi értékü dolgok érdekelnének mégha nem is tul értékesek .
Tudom et Magyarország és nem egy National G.- sorozat amerikába, de biztosan lenne itt is egy két érdekesség a 2. Vlgh bombákon kivül is.
Hello.
Érdeklődnék,hogy milyen fémkeresőt érdemes venni.
Olyan készülékre gondoltam ami több méter mélyen kimutatja a fémeket,megmutatja hogy kb milyen mélyen vannak és főként nemesfémek keresésére jól működjön.Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!