Melyik Sony Xperia készüléket érdemes megvenni, és hol?
Attól függ hogy mennyi a számodra elfogadható ár.
2013. febr. 10. 00:47
Van 100+ ezres Sony is, ami minden szempontból jó, és nem is túlárazott tudásához képest, de van 25-ért is olyan, ami árban tudásához képest pont jó.
2013. febr. 10. 12:41
Igen, az ár a legfontosabb tényező.
Egyébként minden Sony megéri az árát, kivéve az Xperia Miro-t, J-t, és Neo L-t.
2013. febr. 10. 13:56
én htc párti vagyok alapvetően. de nem tellett one x-re ezért vettem 16.000 ért egy xperia s-t előfizetésre. + még olcsóbban is adták mert valamilyen kedvezmény volt akkor. Teljességgel megbízható és jó készülék. 12 megapixeles kam-ja van 1080 p s full hd-ba vesz föl, 2 magos procija van, retina kijelző, jó akksi, támogatások stb... de megéri a p is szerintem
2013. febr. 10. 14:28
5/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló meggyőzött. :) Maradok az Xparia s-nél.Bambusz1 Írta hogy a J meg a Miro nem éri meg. Akkor a többi változat se, csak az S meg a P? vagy azok már túlbonyolítottak?
Bambusz1 szerintem úgy értette, hogy az ÖSSZES Sony megéri az árát, kivéve azt a hármat amit felsorolt. Hozzáteszem teljesen igaza van. Ugyan még mindig nem tisztáztad az árkategóriát, de az S tényleg jó választás.
2013. febr. 10. 20:26
7/12 A kérdező kommentje:
én vagyok a htc pártis válaszoló. annyit tudok még mondani hogy nekem nem volt egyszeribe 80-90 ezrem kb-ba ezért vettem előfizura de tudom ajánlani a partnerofsm-et ahol teljességgel megbízhatóan értékesítenek zsír új független telefonokat mindenféle extrákkal és az országban ők a legolcsóbbak. ők nagyker áron adják mivel olcsón szerzik be. és adnak 1 vagy 2 év garit de tökmindegy mivel a sony cég amúgy is ad 2 évet tehát ha beviszed egy márkaszervízbe ha valaimlyen probléma adódik akkor simán javitják. de nem hinném hogy probléma lenne vele. olyan gyors mint a villám. még azok az appok amik 200 megán pörögnek a ramon azok is villámként hasítanak. gyakorlatilag jobb teljesítményt nyújt mint a htc one x 4+1 magos ultrakiber procija. ez a teló 3 év mulva is megállja a helyét. Ajánlom figyelmedbe a következő linket:
[link]
2013. febr. 10. 22:44
9/12 A kérdező kommentje:
Xperia S-t veszek, eldöntöttem végleg. És még kevesebb is mint amennyit félre raktam csak erre. Csak azért tettem fel a kérdést mert azóta jött ki több Xperia modell. Mint mondtad "HTC párti" egykor nem volt ennyi pénzed rá. Nekem se. Már megjelenése óta fáj rá a fogam, mint mondtam nem volt rá zsozsóm, de most alkalom nyílt rá.
10/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani hogy, megnéztem a linket, elég meggyőző. Utóljára a Media Markt-néztem S-t,ez tavaly augustusban volt elék nevetséges áron: kerekítve 150,000 volt. Megjelenésekor volt kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések: