Melyik Sony Xperia készüléket érdemes megvenni, és hol?
Figyelt kérdés
Olyan ami hardverileg jó, és sok extra van benne, meg amelyik árban is elfogadható tudásához képest.2013. febr. 10. 00:42
11/12 anonim válasza:
Én is Partneroból rendeltem. De az hülyeség, hogy beviszed a Sonyhoz és megcsinálják, ugyanis pont azért ilyen olcsó mert nincs gyártói garancia. Csak akkor vedd ott, ha jó neked az 1 v 2 év bolti garancia. Nekem még így is megérte, de van akinek nagyon fontos a gyártói gari is.
12/12 anonim válasza:
ez hülyeség. már hogyne lenne garancia rá?? Alaptézis a következő: A partnero független kiskereskedő cég minden termékre ad garantált 1 év garanciát. Ez fix, tehát bármikor problémád van vele akkor elviszed és megjavítják. Ha problémád adódik 1 év után mind a samsung mind a sony mind a nokia biztosít pluszban garanciát. De annak semmi köze nincs ahhoz hogy a partneronál vetted. Független készülék és kész. Ez olyan mintha a telefont mondjuk a hivatalos sony márkaboltba vetted volna. Ott is független készüléket kapsz a pénzedért. Az más kérdés hogy 1-1 cég nem ad több garanciát mint 1 év. de ezek nagyon elvétve vannak. például az alcatel és lg. Én ezért is inkább preferálom a sony-t bár ha majd valamikor évek multán eladomm vagy lesz helyette egy másik akkor az htc lesz. (az is 2 év garit ad) Lényeg hogy a garancia időtartama nem függ attól hogy melyik félmaszek vagy éppen hivatalos cégnél veszed-e hiszen a legputribb helyen vásárolt sony xperia s-nek is van szériaszáma amit hivatalos módon feltudnak használni a javításkor(mármint bevizsgálják a gyártási tulajdonságait) ERGO csak a klónokkal van nehéz ügyed ha olyat veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!