Iphone 4 készüléket érdemes most venni?
Első:
Iphone néven még a...
Nem folytatom inkább...
Utolsó:
Az első válaszoló van a legjobban leszavazva...
Nem véletlenül...
Nokia b..iknál csak iPhone b..ik vannak többen errefelé...
#5: nem mondtam, hogy használhatatlan, csak azt, hogy ma már nem tudom ajánlani, hogy vegyen. Inkább gyűjtsön még egy kicsit, és vegyen egy 4S-t, bár iOS8-nál már az 512MB RAM valószínűleg kevésnek fog bizonyulni, de 3 éves lesz addigra a telefon - mint most a 4...
Sebességre: nem tudom, mióta használsz 4-et, én megjelenése óta. Akkor még valóban gyors volt, minden villámgyorsan indult (beállításokra illetve kamerára gondolok, még véletlenül sem 3rd party appokra), ma már sajnos nem ez a helyzet, iOS6-tal lassult, 7-et fel sem mertem rakni. Nézz meg bármilyen iOS7 review-t (többek között Anandtech, de elég fórumokba is beleolvasni), mindenhol hangsúlyozzák, hogy ez már sok neki, trükkök ellenére - ahogy te is mondod, a Gauss-blur helyett itt egyszerű áttetszőség van. Amint megjelenik az 5s, váltok is. #2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!