Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Notebook vagy Tablet? Szerinte...

Notebook vagy Tablet? Szerintetek melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

nemsokára karácsony és nem tudom h notebook-ot vagy tablet ( ipad )-et kérjek...Ha a Tablet lenne akkor már megvan az is hogy melyik lenne ( Apple iPad Mini 16 GB ) . Viszont ha notebookot szeretnék akkor nem tudom hogy milyet kérjek azt se tudom hogy egyáltalán ez vagy iPad...A Notebooknak mindenképp 100 ezer ft alatt kéne lennie és Windows 7 vagy 8 operációs rendszerrel.

A YouTube-ot használnám rajta gyakran a google-t...facebook...talán még blog írásra is.:))) , de viszont az iPad meg azért lenne jó mert a mobilom állandóan szarakodik és nemtok vele szinte semmit se csinálni ( Samsung Galaxy Ace :/ ) ezért gondoltam tabletre.....Ahjj, nemtudom hogy melyiket válasszam..Segítsetek, nagyon szépen köszönöm a NORMÁLIS válaszokat.:**

14/L :)

2013. nov. 27. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Én hasonló helyzetben ipadot vettem, de legalább 32 gigásat vegyél, a 16 giga pár perc alatt be fog telni. Ja és ha lehet, akkor a 2.gen minit vedd meg mert az ugyanaz mint az ipad 5 csak kisebb képernyővel, míg az 1. mini egy ipad 2 kisebb képernyővel. Alig drágább, de 3 évvel újabb és sokkal erősebb a hardvere, négyszerakkora a kijelző felbontása és még sok évig támogatni fogják.
2013. nov. 27. 20:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen köszönöm.:)) ez telleg segített.:* Mert amugy igazabol csak azert nem vagyok biztos az iPad-ben mert mindenki azt mondja h megfogom bánni h nem notebookot kertem.:ll
2013. nov. 28. 08:58
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Hidd el, iPad sokkal jobb. Nekem az van, de van egy acer notebook is a családban, az enyém jobb. Am a jobb notebookok bőven 100k felett vannak. 14/f Amúgy merre laksz?
2013. nov. 28. 20:02
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.;)
2013. nov. 29. 11:48
 5/5 A kérdező kommentje:
végül notebook lett.:DD
2014. jan. 6. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!