Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi a jobb a samsung tablet...

Mi a jobb a samsung tablet vagy a samsung notebook?

Figyelt kérdés
Igazából az érdekel,hogy egy 14 éves lánynak iskolába otthonra mi a hasznosabb egy tablet vagy egy notebook. Mik az előnyök és a hátrányok ha az egyiket/másikat akarom megvenni? (samsung márkából akarok venni karácsonyra a lányomnak, tudnátok tanácsot adni,hogy melyek a jó notebookok/tabletek közép árkatekóriában max. 140.000Ft-ért? ) A régi asztali számítógépünk elég ratyi állapotban van,ezért kéneegy új. Én nem-nagyon használnám, híreket megnézni jó lenne nekem a régi is.
2012. aug. 16. 11:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Iskolába semelyiket. Középsuliban még abszolút felesleges neki iskolába laptoppal mennie.

Használatra én a laptopot javaslom. A tablet nezetésre hírek, könyvek olvasására és féktelen játékra való. De rögtön lehidal, ha megkéred gépeljen le neked egy levelet pl...

Vagy egy beadandót csináljon meg amit a gépen Wordben megcsinál.)

De laptopból sem ajánlanám a Samsungot. Függetlenül attól, hogy több Samsung termék van itthon és szinte minddel elégedett vagyok, laptopot nem tőlük kell venni.

2012. aug. 16. 15:53
 2/2 A kérdező kommentje:
már középiskolába jár (6 osztályos gimibe). Nem kell neki a suliba vinnie otthonra lenne neki,csak azért írtam,hogy tudjátok,hogy már sulis gyerekről van szó. Akkor milyet ajánlotok?
2012. aug. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!