Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » UPV előfizetéstől nemt tudunk...

UPV előfizetéstől nemt tudunk szabadulni, ötletek?

Figyelt kérdés

Tavasszal meghosszabítottuk a UPC előfizetésünket, így közel 8.000 Ft-os csomag, csak 4.900 Ft.

Időközben jött egy jó lehetőség és elköltöztünk. Az új helyen nincs UPC szolgáltatás kiépítve (Csepel, Erdősor utca). Felhívtam a UPC-t, azt a választ adták, hogy vagy fizetek 65.000 Ft-ot és akkor megszűnik, vagy kössem át más címre. Át is kötném, de mivel nincs kiéíptve nem tudom. Már minden ismerőst megkérdeztünk, senki sem tudja átvenni, mert vagy hűségideje van, vagy ott sincs kiépítve. Időközben a régi helyre új lakók költöztek, akik szeretnék áthozni a hűségidős előfizetésüket, de nem tudják, mert a miénk még ott van(egy helyen csak egy előfizetés lehet). Tehetetlenek vagyunk, fiezetem az előfizetést miközben nem használom.

Mikor meghosszabíttottam, akkor figyelmbe vettem, hogy mi lesz, ha elköltözünk, de mivel Csepelről nem megyünk el, így azt gondoltam ez nem lehet gond. Kigondolta volna, hogy egy "főutcában" nincs kiépítve.

2013. nov. 26. 12:20
 1/1 TaKy99 ***** válasza:

Idézet az UPC ászf-ből :

"7.1.5.3 Határozott időtartamú szerződéshez fűződő kedvezmény

A Szolgáltató a mindenkori ÁSZF-ében meghatározottaktól kedvezőbb feltételek mellett biztosíthatja egyes szolgáltatások igénybevételét, amennyiben az Előfizető határozott időtartamra köt a Szolgáltatóval szerződést.

Amennyiben az Előfizető az Előfizetői szerződés megkötésekor a Szolgáltató által közzétett valamely ajánlat alapján olyan kedvezményt vett igénybe, amelyet a Szolgáltató meghatározott szolgáltatási szint igénybe vételéhez és meghatározott időtartamra történő szerződéskötéshez kötött, abban az esetben a határozott időtartam alatt az Előfizető a kedvezmény összegét elveszti az alábbi esetekben:

a) ...

...

d) amennyiben az Előfizető a szolgáltatás áthelyezését kéri olyan területre, ahol az Előfizetői

Hozzáférési Pont kiépítése nem lehetséges, vagy a Szolgáltató nem nyújtja az igénybe vett

szolgáltatást;"

Sajnos ez van.

Meg kell nézni, mennyi van hátra a szerződésből, azt beszorozni a hónapok számával. Ha több mint 65.000 akkor nincs más hátra felmondani a szerződést.

Illetve érdemes megnézni az új lakók szerződését, hátha azt olcsóbb lenne felmondani mint 65 ezer, és megtartanák a tieteket, amíg az nem jár le. (Persze, ehhez meg kell velük egyezni.

Vagy amire már ti is gondoltatok, hogy valaki átvenné...

Sajnos ennyit tehettek.

2013. nov. 26. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!