Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meg akarok szabadulni a...

Meg akarok szabadulni a vodafone-os hangpostámtól! Hogyan?

Figyelt kérdés

Elvileg, ha 60 napig nem használom, akkor törlődik. Ez a telefon másfél éves, és még nem használtam még is van. Ráadásul én nem is kértem. Kipróbáltam, hogy a telefonon beállítani minden átirányítás törlését, erre parancshiba. Tényleg csak személyesen az ügyfél szolgálaton szabadulhatok meg tőle? Bezzeg smsben mindenféle szolgáltatást meg lehet rendelni...

Ma valaki hívott, és hagyott egy üzenetet. gondoltam fontos, erre egy csomó ideig gombokat kellet nyomkodnom, mire végig hallgathattam egy egy perces zakatolást. És a nyomkodás több idő volt, mint az üzenet. Most nagyon felidegesített, hogy ezt még ki is számlázzák és meg akarok tőle szabadulni.

2009. máj. 27. 21:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem "vodamail" szolgáltatásom volt. Hogy minek?! Használni nem tudtam, de ez mellékes! Havonta 800 .- vettek le a 3000.- feltöltésből. Hiába nem használtam 60 napig semmi nem történt, csak nyomatták, hogy a szolgáltatás árát levonták. Én a vodafone honlapján mondtam le... Próbálkozz ott, vagy tényleg menj be az ügyfélszolgálathoz!
2009. máj. 27. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Így ahogy mondod.

Egyszerűen felhívod az ingyenes ügyfélszolgálatot, és bemondod, hogy kéred a hangposta-szolgáltatás inaktiválását.

2009. máj. 27. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is így csináltam, felhívod az ügyf.szolglatot arról a mobilról, amelkyikről meg akarod szüntetni,és lemondod.
2009. máj. 27. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt. Felhívtuk a 1270-et (ingyenes) és lemondtuk. Elég hosszadalmas az is, meg csomó gombot kell nyomkodni mire valaki szóba áll veled, de aztán gyorsan elintézik neked. Kelleni fog az ügyfélkódod is szerintem, azt be kell mondani mindig.

Szerintem csak így lehet lemondani, vagy ha esetleg bemész valamelyik vodafone üzletbe. Vagy talán a weboldalon írhatsz nekik, de szerintem érdemesebb őket felhívni akkor tutira minden rendben lesz.

2009. máj. 28. 04:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!