Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan épül fel ez a kapcsoló?

Hogyan épül fel ez a kapcsoló?

Figyelt kérdés

Gyakorlaton szétszedtem egy HASONLÓ főkapcsolót a táblánkon amivel dolgozunk, kíváncsiságból.

Amikor kicsavartam a 4. csavart egy rugó miatt szétpattant 4-5 alkatrész és nem tudom hogy volt összerakva, nem szeretném kifizetni ezért tudnátok linkelni valamiféle rajzot ami szerint össze tudnám rakni? Az oktatóm is próbálkozott de csak felidegesítette magát mivel még nem nagyon szedett szét ilyet.

[link]

2013. nov. 12. 17:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Pont nyáron szedtem szét a műhely GANZ KK kapcsolóját. Nagyon tré összerakni, mert ha nem figyelsz, akkor a rugók és a kis fehér pucukák huss, repülnek szét.

Ha teszel fel képet, akkor megpróbálom painttel berajzolni hogy mi hova való.

2013. nov. 13. 08:43
 2/2 A kérdező kommentje:

[link]

O. társam összerakta, működik, viszont "-1"-ik állásba is lehet kapcsolni (ugye 0-zárt - alaphelyzet, 1-nyitott jobbra kapcsolás) ahol szintén nyitott az áramkör mind3 fázisnál, mit cseszhetett el?

2013. nov. 16. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!