Autómban van egy univerzális ablakemelő kapcsoló, vezető felöli és az anyósülés felöli, anyósüléshez át tudok huzni még1 kapcsolót hogy három darab legyen?
unom hogy mindig szolni kell hogy huzzam le az ablakot mert anyósülésen akki ül nem fér hozzá a kapcsolókhoz csak aki vezett,ezért vettem ugyan olyan kapcsolót beépitettem az anyósülés felébe,csak bekötni nem tudom,mert ha ugyan úgy áthuzzom a zsinórókat a másikról másolva úgy nem müködik,hogyan lehet ezt megcsinálni?
kép a kapcsolókról:
És ha a működő kapcsoló helyére kötöd egyedül az újat, akkor működik? Nem tartom kizártnak a kapcsolóhibát.
Itt egy rajz, hogy szokás megoldani. Téged csak a jobb oldala érdekel, ott van a két kapcsolós, passenger side rész.
És ha a működő kapcsoló helyére kötöd egyedül az újat, akkor működik? Nem tartom kizártnak a kapcsolóhibát.
Itt egy rajz, hogy szokás megoldani. Téged csak a jobb oldala érdekel, ott van a két kapcsolós, passenger side rész.
Most már rájöttem, hogy ha párhuzamosan kötöd, akkor rögtön rövidzárat is kapcsolsz. Két egyforma öt kivezetéses kapcsolóval nem tudod megcsinálni. Abban van egy gyári átkötés. Lehet kapni 6 kivezetéses kapcsolót, az anyósüléshez azt tudod bekötni, hogy működjön.
Esetleg még két darab sima egypólusú relével megoldható a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!