Vásárolt már valaki a www.gruppi.hu (gruppiac) weboldalról? Az oldal lényege, hogy 2 napig "óriási" akciók vannak termékekre, s ez alatt a 2 nap alatt tudod akciós áron megvásárolni. Mennyire megbízhatóak és milyen minőségű termékeket forgalmaznak?
aki esetleg végig olvassa a válaszokat, és többek között az enyémet is, az mostanra rájött, hogy ide leginkább lejáratási célból írnak az emberek.
nem kell sok ész hozzá, hogy rájöjjünk ennyi, és ilyen nevetséges károsult nem lehet.
gondolom ebben is üzletpolitika van, a konkurens cégek "kamu emberei" árasztanak el minden fórumot azzal, hogy a gruppiac.hu-n csak szemetet árulnak.
nevetséges amúgy, persze aki ennek ellenére rendelt onnan, az tudja nagyon jól, hogy bő 70%-a hazugság amit ide leírtak.
nevetséges az ilyen lejárató kampány, a konkurencia részéről.
de végül is vissza nyal a fagyi, mert a többi webshopról is ugyan ilyen fikázások mennek mindenütt, és az is érdekes hogy én szinte minden nagyobb ilyen lefikázott shop-ból vettem már valamit, és soha semmi gondom nem volt.
főleg nem ilyen baromságok, hogy nem az volt a dobozban mint amit megrendeltem, meg nincs számla...emberek ez még 2012-ben sem ment volna el, ha nincs számla akkor a NAV úgy meg vágná az oldalt hogy kb azonnal le is húzhatná a rolót.
ha pedig egész mást raknak a csomagba szándékosan mint amit megrendelsz, akkor a fogyasztóvédelem záratja be az egész kócerájt.
ennyire azért nem kéne hülyének nézni a jó népet, próba vásárlást a neten is csinálnak a NAV-osok és a fogyasztó védelmisek is.
ha már hazudoztok össze vissza, akkor legalább ésszel...ostobák.
"Az oldal lényege, hogy 2 napig "óriási" akciók vannak termékekre"
Ezek a termékek ennyibe kerülnek. A minőség is tükrözi, az akció csak etetés, valahogy le kell nyomni az emberek torkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!