Vásárolt már valaki a www.gruppi.hu (gruppiac) weboldalról? Az oldal lényege, hogy 2 napig "óriási" akciók vannak termékekre, s ez alatt a 2 nap alatt tudod akciós áron megvásárolni. Mennyire megbízhatóak és milyen minőségű termékeket forgalmaznak?
Hát a világ leg szemetebb cége, az bizti...Használhatatlan szemetet küldtek nekem is... Csak nem értem, miért olyan buta az ember, hogy az áru kézbesítése után néz csak körül alaposan a neten... Én pl riddex irtót vásároltam, amiről a következő linket találtam :(
https://www.youtube.com/watch?v=cleHQGZ879c
Mosószert is rendeltem, Arielt, ami természetesen silány minőségű hamisítvány...
Telefont természetesen nem vesznek fel, e.mailre nem válaszolnak...
Számlát , papírt természetesen nem adtak semmiről...
Szóval, óvakodjatok a Gruppitól!!!
Nekem semmi gondom a gruppival.
Én már 3 esetben vásároltam rajtuk keresztül, ( USB HUB, ágynemű garnitúra, és Pendrive) és minden a legnagyobb rendben, 2-3 napos kiszállítási határidővel megtörtént.
Azt azért jó tudni, hogy a megrendelt árut nem a Gruppi, hanem a vele kapcsolatban álló különböző cégek szállítják. Az én esetemben például az ágyneműt a miskolci szőnyegpláza áruház szállította le. A szállító cég neve fel is van tüntetve a gruppi ajánlati oldalán az egyes termékeknél.
Én egy Pedi Spin-t rendeltem tőlük, olcsó kinai hamisítvány, működik, de rettentően gyenge, hamar megáll. Légmentesen van fóliázva, de az elemrugók már rozsdásak voltak. Mivel nem én vettem át hanem az asszony, így kevés az esély, hogy visszaküldés után visszafizetnék az árát.
Ezek után már "ferde szemmel" figyelem a hirdetéseiket.
Szemét egy társaság. A nagy Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság miért nem néz utána. Szart küldenek, garancia nélkül, s ha reklamálni akarsz nem válaszolnak.
Számla nincs, ajánlom az Adóhatóságnak. Talán ezért tiltották ki Ildikót?
Amit rendeltem tőlük eddig rendben volt. Két dologra figyelj:
1. Érdemes apró, pár száz forintos dolgokkal kezdeni, majd lassan emelni. Két-három rendelés alatt ki fog derülni, mire számíthatsz.
2. Már csak azért is érdemes a saját tapasztalatra hagyatkozni, mert mint mondtam, nekem eddig nem volt velük gondom. Másrészt pedig a lejárató hozzászólások és híresztelések egy része (nagy része) olyan kereskedőktől érkezik, akik nem nézik jó szemmel, hogy van aki alájuk ajánl! Nyilván akad problémás termék is, de annyi nem, mint amennyit próbálnak beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!